Dasha Zhukova: H πρώην σύζυγός του Abramovich που έκλεψε την καρδιά του Σταύρου Νιάρχου

Dasha Zhukova: H πρώην σύζυγός του Abramovich που έκλεψε την καρδιά του Σταύρου Νιάρχου
H Dasha Zhukova γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1981 και προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια της Ρωσίας. 
Μετά τον χωρισμό των γωνιών της μετακόμισε μαζί με την μητέρα στο Los Angeles όπου γνώρισε τον διάσημο παίκτη του Τένις, Marat Safin.
Όταν χώρισε μαζί του, γνώρισε τον Roman Abramovich, επέστρεψε για λίγο στη Ρωσία και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου αποφάσισε να στραφεί προς τις θετικές επιστήμες, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, και να γραφτεί στο Κολέγιο του Λονδίνου προκειμένου να σπουδάσει Φυσιοπαθητική Ιατρική.
Δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.
Ακολουθώντας τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες αυτή τη φορά, αλλά και την αγάπη της για τη μόδα, το 2006 η Zhukova μαζί με την παιδική της φίλη, Christina «Tina» Tang, δημιούργησαν το δικό τους fashion label, το οποίο ονόμασαν Kova & T.
Το 2008, η επιχειρηματίας ίδρυσε το Garage Center for Contemporary Culture, στο οποίο χρηματοδότησε και ο πρώην σύζυγός της. Πρόκειται για μία μη κερδοσκοπική οργάνωση για την ενίσχυση της σύγχρονης Τέχνης και του πολιτισμού τόσο στη Ρωσία όσο και στο εξωτερικό, που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «Garage Museum of Contemporary Art».
Τον Φεβρουάριο του 2009, ένα χρόνο δηλαδή μετά το γάμο της με τον Abramovich, η Zhukova ανέλαβε καθήκοντα αρχισυνταξίας για το καλλιτεχνικό περιοδικό «Pop», στη θέση της τότε αρχισυντάκτριας, Katie Grant.
Ωστόσο μετά από μόλις 3 τεύχη, υπέβαλε την παραίτησή της.
Παρόλα αυτά, συνέχισε με την αρχισυνταξία αναλαμβάνοντας το δικό της δημιούργημα, το περιοδικό GARAGE, που εστιάζει στις δύο μεγάλες αγάπες της Zhukova, την Τέχνη και τη μόδα.
Με το GARAGE magazine έχουν συνεργαστεί σημαντικές προσωπικότητες και καταξιωμένοι άνθρωποι του χώρου, όπως οι Jeff Koons, Damien Hirst, Nick Knight, Marc Jacobs, Richard Prince, John Baldessari, κ.α.
Μετά το διαζύγιό της από τον Roman Abramovich το 2017, η Dasha Zhukova γνώρισε τον Σταύρο Νιάρχο με τον οποίο ανέπτυξαν μία ιδιαίτερη σχέση που τους οδήγησε σήμερα στον αρραβώνα. 
Και πλέον όλοι ανυπομονούν για τον επερχόμενο φαντασμαγορικό γάμο του εντυπωσιακού ζευγαριού.
Ο Roman Abramovich και η Dasha Zhukova έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 10χρονο Aaron Alexander και την 4χρονη Lea Lou.
epirusblog.gr
5 of 5
Dasha Zhukova: H πρώην σύζυγός του Abramovich που έκλεψε την καρδιά του Σταύρου Νιάρχου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3421181326538005958
item