Παρέμβαση Γεωργιάδη για να αποτραπουν τα χειρότερα στην Creta Farms Παρέμβαση Γεωργιάδη για να αποτραπουν τα χειρότερα στην Creta Farms | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παρέμβαση Γεωργιάδη για να αποτραπουν τα χειρότερα στην Creta Farms

Παρέμβαση Γεωργιάδη για να αποτραπουν τα χειρότερα στην Creta Farms

Παρέμβαση με την οποια θέτει προ των ευθυνών τους τους βασικούς μετόχους της Creta Farms, αδελφούς Δομαζάκη πραγματοποίησε σήμερα ο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης.

Η εισηγμένη στο ΧΑ εταιρεία και leaser στην αγορά αλλαντικών στη χώρα, η οποια κλυδωνίζεται απ τον αδελφικό εμφύλιο, φθάνει πλεον στο σημείο μηδέν.

Ο κ. Γεωργιάδης ειχε το πρωί επαφές με τα δύο αδέλφια, τον Μάνο, που ασκεί σήμερα τη διοίκηση, και τον Τάκη, ο οποίος εκδιώχθηκε απ' τα διοικητικα πράγματα, καθώς και με εκπροσώπους των πιστωτριών τραπεζών. Στόχος να αποφευχθουν τα χειρότερα για την εταιρεία και τους περίπου 800 εργαζομένους της.

Ο κ. Γεωργιάδης ζητά απο τα δυο αδέλφια, να επανελθουν την ερχόμενη Δευτέρα στο υπουργείο και να υπογραψουν το Μνημόνιο Συναντίληψης (MoU), το οποίο έχουν προτείνει οι πιστώτριες τράπεζες και το οποίο έχει τέσσερις βασικούς όρους προκειμένου να ενεργοποιήσουν και πάλι το factoring ώστε να μην ξεμείνει απο ρευστό η εταιρεία. 


Εκ των βασικων προϋποθέσεων είναι η αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή απ τις τράπεζες.

Συμφωνα με το ανακοινωθέν απο το υπουργείο η πλευρά του Μάνου Δομαζάκη είναι θετική στην υπογραφή του MoU. Η πλευρά του Τάκη Δομαζακη, ωστόσο, θέτει δύο βασικούς αστερίσκους.

"Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρία, από τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίζουν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία", αναφέρει στην ανακοίνωσή που εξέδωσε ο κ. Γεωργιάδης.
epirusblog.gr
5 of 5
Παρέμβαση Γεωργιάδη για να αποτραπουν τα χειρότερα στην Creta Farms
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5406427958561283371
Σχόλια
item