Γιάννενα: Διεθνές κέντρο αθλητισμού τα Ιωάννινα Γιάννενα: Διεθνές κέντρο αθλητισμού τα Ιωάννινα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Διεθνές κέντρο αθλητισμού τα Ιωάννινα

Γιάννενα: Διεθνές κέντρο αθλητισμού τα Ιωάννινα
Με δύο δυνατούς τελικούς σε κορίτσια και αγόρια ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων στο Πάρκο Πυρσινέλλα το 4ο ITF CUP, το διεθνές τουρνουά τένις που φιλοξένησε στην πόλη μερικές από τις ελπίδες του αθλήματος απ’  όλον τον κόσμο.
Στην απονομή για τους αγώνες γυναικών βρέθηκε και ο νεοκλεγείς δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ που απένειμε τα βραβεία στη δεύτερη Ντάρια Σαλαμάνοβα από τη Βουλγαρία και την νικήτρια Μικαέλα Λάκη. 
Ο κ. Ελισάφ πέρα από τα συγχαρητήρια που έδωσε για το επίπεδο των αγώνων, δεσμεύτυηκε ότι θα αξιοποιηθεί το Πάρκο Πυρσινέλλα ώστε να γίνει κτήμα των κατοίκων της πόλης.
Η πρωταθλήτρια Μικαέλα Λάκη, η οποία κατάγεται από τη Λάρισα στην οποία και ζει, αλλά και από την Παραμυθιά εξέφρασε τη χαρά της για την παρουσία της στους αγώνες ενώ ο πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων. Θεοδόσης Σίκαλος έδωσε ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση του χρόνου. 
Στα αγόρια, ο αγώνας τελείωσε μετά τις απονομές των κοριτσιών και την πρώτη θέση κατέκτησε ο Μάρκο Τόπο ενώ δεύτερος ήταν ο Λούκα Πέτροβιτς.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Διεθνές κέντρο αθλητισμού τα Ιωάννινα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9169824930617299792
Σχόλια
item