Θεσπρωτία: ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσπρωτίας: Απολογισμός εκλογικού αποτελέσματος


Θεσπρωτία: ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσπρωτίας: Απολογισμός εκλογικού αποτελέσματος
Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου, οι οποίες διεξήχθηκαν μέσα σε ένα ψευδεπίγραφο διχαστικό κλίμα ολοκληρώθηκαν, με την καθαρή μεν αλλά σε καμία περίπτωση συντριπτική και στρατηγική επικράτηση της ΝΔ, καθώς το ποσοστό που έλαβε, μπορεί να της δίνει μια σχετικά άνετη πλειοψηφία στη Βουλή, δεν δημιουργεί όμως την αίσθηση ευρείας στήριξης από την κοινωνία. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνοντας την ανερμάτιστη και αλλοπρόσαλλη πολιτική του, υπέστη μια οδυνηρή ήττα και φεύγει από την εξουσία έχοντας απογοητεύσει την πλειοψηφία των υποστηρικτών του και της κοινής γνώμης ευρύτερα.

Μέσα σε αυτό το δύσκολο και πολωτικό περιβάλλον τοΚίνημα Αλλαγής έδωσε οργανωμένα και συντεταγμένα τη μάχη των εκλογών, από την οποία βγήκε σαφώς ενισχυμένο. 

Είναι η αδιαφιλονίκητη τρίτη πολιτική δύναμη, αλλά κυρίως αποτελεί τον μόνο πολιτικό φορέα, που μπορεί να ασκήσει υπεύθυνη και δυναμική αντιπολίτευση απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πολιτική της Κυβέρνησης, μακριά και πέρα από το λαϊκισμό και τις ακρότητες του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων μικρότερων κομμάτων.

Ειδικότερα στη Θεσπρωτία, το ψηφοδέλτιο του ΚινήματοςΑλλαγής κατέγραψε ένα σημαντικό ποσοστό, πολύ υψηλότερο από το αντίστοιχο εθνικό ποσοστό, κάτι που αποδεικνύει τις βαθιές ρίζες που διαθέτει το Κίνημά μας στην τοπική κοινωνία, αλλά και την βαθιά εκτίμηση της κοινής γνώμης για το έργο και την προσφορά τόσο του κόμματος όσο και των στελεχών του διαχρονικά.

Με βάση αυτό το ποσοστό, καθώς και την δυναμική παρουσία των ομάδων και στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στην τοπική αυτοδιοίκηση και στο συνδικαλιστικό χώρο, ξεκινάμε έναν αγώνα προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του τόπου μας, ενάντια σε όποιον τα επιβουλεύεται σε τοπικό, περιφερειακό ή εθνικό επίπεδο.

Θερμές ευχαριστίες στους ψηφοφόρους μας, στα μέλη μας και σε όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην προεκλογική εκστρατεία. 

Συγχαρητήρια στους υποψήφιους βουλευτές για τον αποτελεσματικό και καθαρό πολιτικό αγώνα που διεξήγαγαν, καθώς και για το επιτυχημένο τελικό αποτέλεσμα, που κατατάσσει τη Θεσπρωτία, στις περιφέρειες, στις οποίες το Κίνημα Αλλαγής καταγράφει τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Θα είμαστε πάντα παρόντες μαζί με την κοινωνία για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής.

Ν. Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσπρωτίας: Απολογισμός εκλογικού αποτελέσματος
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1777120121744832029
item