Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Οι ξενοδοχειακές υποδομές στη Χαλκιδική «άντεξαν» Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Οι ξενοδοχειακές υποδομές στη Χαλκιδική «άντεξαν» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Οι ξενοδοχειακές υποδομές στη Χαλκιδική «άντεξαν»

Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Οι ξενοδοχειακές υποδομές στη Χαλκιδική «άντεξαν»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων διευκρινίζει ότι δεν παρατηρούνται προβλήματα στη διαμονή των τουριστών μετά την κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική, ενώ αναφέρουν πως οι ξενοδοχειακές υποδομές «άντεξαν».

Μέσω ανακοίνωσής της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, ζητά την άμεση και όσο το δυνατόν ταχύτατη αποκατάσταση των ζημιών από τη θεομηνία που «χτύπησε» τη Χαλκιδική στη καρδιά της τουριστικής περιόδου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι.

Η ΠΟΞ διευκρινίζει ότι δεν παρατηρούνται προβλήματα στη διαμονή των τουριστών, καθώς δεν έχουν σημειωθεί ζημιές σε δωμάτια ξενοδοχείων, παρά μόνο σε εξωτερικούς χώρους μονάδων που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τα πρωτοφανή και ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Τα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική είναι ασφαλή για τους τουρίστες»
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος, εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ υπογράμμισε πως «οι ξενοδοχειακές κτιριακές υποδομές της Χαλκιδικής άντεξαν, διότι είναι σύγχρονες και ασφαλείς για τους τουρίστες».

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στις εντατικές προσπάθειες του κρατικού μηχανισμού ώστε να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατόν οι μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο, στην ηλεκτροδότηση και στις υποδομές, κάνοντας λόγο για «αγώνα δρόμου που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό».

Ο κ. Τάσιος υπενθύμισε το πάγιο αίτημα της ΠΟΞ για να αναβαθμιστούν οι φθίνουσες υποδομές αρκετών τουριστικών περιοχών της χώρας - μεταξύ των οποίων και η Χαλκιδική – που χρήζουν όπως είπε «άμεσων παρεμβάσεων, εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της λειτουργικότητάς τους».

Υπενθυμίζεται, ότι σε ανακοίνωσή του ο ΕΟΤ, αναφέρει ότι ομαλοποιείται η κατάσταση στα τουριστικά θέρετρα. 

epirusblog.gr
5 of 5
Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Οι ξενοδοχειακές υποδομές στη Χαλκιδική «άντεξαν»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 238048579802574442
Σχόλια
item