Εγκλημα στο Περιστέρι: Ο δράστης έλεγε στο θύμα «ηρέμησε, μην ανησυχείς» και μετά τον εκτέλεσε πισώπλατα Εγκλημα στο Περιστέρι: Ο δράστης έλεγε στο θύμα «ηρέμησε, μην ανησυχείς» και μετά τον εκτέλεσε πισώπλατα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εγκλημα στο Περιστέρι: Ο δράστης έλεγε στο θύμα «ηρέμησε, μην ανησυχείς» και μετά τον εκτέλεσε πισώπλατα

Εγκλημα στο Περιστέρι: Ο δράστης έλεγε στο θύμα «ηρέμησε, μην ανησυχείς» και μετά τον εκτέλεσε πισώπλατα

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας εξετάζουν καρέ καρέ από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξακριβώσουν τα στοιχεία της ταυτότητας του δράστη, αλλά και του θύματος στη δολοφονία σε καφετέρια στο Περιστέρι, ενώ θαμώνες του καφέ ανέφεραν στις Αρχές αποσπάσματα από το διάλογο που είχαν οι δύο άντρες.

Πελάτες στην καφετέρια που βρίσκονταν κοντά στο τραπέζι που σημειώθηκε η δολοφονία ανέφεραν πως κάποια στιγμή η κουβέντα ανάμεσα σε δράστη και θύμα άναψε. Μάλιστα λίγο πριν φύγει ο δράστης για να επιστρέψει για τη δολοφονία έλεγε στο θύμα «ηρέμησε, μην ανησυχείς».

Οσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας
Σύμφωνα με πληροφορίες από το οπτικό υλικό που υπάρχει, φαίνονται όλες οι κινήσεις του δράστη τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της δολοφονίας και μέχρι να εξαφανιστεί. 

Οπως φαίνεται λοιπόν δράστης και θύμα για κάποια ώρα κάθονταν μαζί στην καφετέρια και συνομιλούσαν. 

Κάποια στιγμή ο δράστης σηκώνεται από το τραπέζι και αποχωρεί, ενώ το θύμα παραμένει. Μάλιστα το θύμα έχει πλάτη προς τον δρόμο, οπότε δεν είχε οπτική επαφή για το αν κάποιος τον πλησίαζε.

Επεσε η γεμιστήρα του όπλου
Λίγη ώρα αργότερα στα πλάνα που έχει καταγράψει το βίντεο ασφαλείας φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει το θύμα από πίσω και έξω από την καφετέρια και να τον πυροβολεί. 

Στη συνέχεια και αφού το θύμα έχει πέσει πάνω στο τραπεζάκι της καφετέριας ο δράστης πηδάει το πεζούλι, μπαίνει μέσα στη καφετέρια και χτυπάει με τη λαβή του όπλου το θύμα. 

Κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων έπεσε στο πάτωμα της καφετέριας η γεμιστήρα του όπλου, προφανώς χωρίς ο δράστης να μπορέσει να το καταλάβει, αφού τράπηκε σε φυγή και την άφησε εκεί.

Ηδη έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να μπορέσουν οι Αρχές και από εκεί να συλλέξουν στοιχεία.

epirusblog.gr
5 of 5
Εγκλημα στο Περιστέρι: Ο δράστης έλεγε στο θύμα «ηρέμησε, μην ανησυχείς» και μετά τον εκτέλεσε πισώπλατα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2914765037240934276
Σχόλια
item