Πρέβεζα: Παρουσία Φορέων Και Πιστών Τα Θυρανοίξια Του Ι.Ν Της Αγίας Μαρίνας Στον Λιμένα Πρέβεζας Πρέβεζα: Παρουσία Φορέων Και Πιστών Τα Θυρανοίξια Του Ι.Ν Της Αγίας Μαρίνας Στον Λιμένα Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Παρουσία Φορέων Και Πιστών Τα Θυρανοίξια Του Ι.Ν Της Αγίας Μαρίνας Στον Λιμένα Πρέβεζας

Πρέβεζα: Παρουσία Φορέων Και Πιστών Τα Θυρανοίξια Του Ι.Ν Της Αγίας Μαρίνας Στον Λιμένα Πρέβεζας

Παρουσία φορέων και πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης- παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρίνας- τα θυρανοίξια του νέου Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται στον χώρο του Λιμένα Πρέβεζας και συγκεκριμένα στον χώρο της "PREVEZA MARINA". 

Τα θυρανοίξια πραγματοποιήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομο, παρουσία ιερού κλήρου, ενώ ακολούθησε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός. 

Μετά το τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο βίο της Αγίας Μαρίνας, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και συγχάρηκε τους αδελφούς Γιάννη και Ηλία Τέφα για την πρωτοβουλία που είχαν να δημιουργήσουν έναν ιερό ναό- στον χώρο που στεγάζει τις δράσεις και δραστηριότητες της Μαρίνας- στον οποίο οι πιστοί θα προσεύχονται στη χάρη της Αγίας Μαρίνας, ενώ o ναός θα είναι ανοικτός για τη τέλεση θρησκευτικών εκδηλώσεων. 

Αμέσως μετά η Διεύθυνση του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας Α.Ε παρέθεσε μπουφέ στους παρευρισκόμενους που δήλωναν εντυπωσιασμένοι συνολικά από τις εγκαταστάσεις της «PREVEZA MARINA» που άνοιξε και ανεπίσημα χθες τις πόρτες της για το κοινό. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος πιστών. 

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στο νέο Ιερό Ναό ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης ανήμερα της Αγίας Μαρίνας με τον πανηγυρικό όρθρο και τη θεία λειτουργία.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Παρουσία Φορέων Και Πιστών Τα Θυρανοίξια Του Ι.Ν Της Αγίας Μαρίνας Στον Λιμένα Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2035697449098891804
Σχόλια
item