Ήβη Αδάμου: «Από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου» Ήβη Αδάμου: «Από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήβη Αδάμου: «Από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου»

Ήβη Αδάμου: «Από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου»
Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου παραχώρησε η Ήβη Αδάμου, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων όλα αυτά που άλλαξαν στη ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού της, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τις φοβίες της.
Πόσο άλλαξες από τότε που έγινες μητέρα;
«Είμαι αισίως 25 ετών και πιστεύω ότι μεγάλωσα απότομα. Ωρίμασα πολύ από τότε που έγινα μητέρα. Δεν μπορώ να δω με τίποτα πια ειδήσεις, το γυρίζω αμέσως. Κάτι με πιάνει και πνίγομαι από την αρνητικότητα των γεγονότων. Επίσης, δεν μπορώ να δω εύκολα ταινίες με παιδιά, γιατί συγκινούμαι πολύ.
Γενικά, όμως, από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου, αλλά και τις άμυνές μου απέναντι σε αυτές. Όταν πάω να πανικοβληθώ, κάνω αυτόματα μία άλλη σκέψη και ξεχνιέμαι. Αλλιώς δεν γίνεται».
Τι φοβίες έχεις;
«Ό,τι φοβία κι αν έχω, προσπαθώ να την ξεπερνώ και να μην τη σκέφτομαι. Να μην την περνάω στο παιδί, κάτι το οποίο θέλω να περάσω στη μικρή, δηλαδή να είναι δυνατή και να ξεπερνάει τις αρνητικές σκέψεις και τους φόβους της. Εδώ και έναν χρόνο, είναι σαν να ζω μία άλλη ζωή.
Όλα είναι αλλιώς, όλα είναι διαφορετικά. Πιο όμορφα, πιο χρωματιστά. Φέτος, θα είναι το πρώτο μου καλοκαίρι με την Ανατολή. Να, ήδη έχουμε κάνει τρία μπάνια στη θάλασσα μαζί. Στην αρχή, η μικρή ήταν πολύ επιφυλακτική με το νερό. Σιγά-σιγά, όμως, μπήκε κανονικά μαζί μου και το έχει λατρέψει το μπάνιο».
epirusblog.gr
5 of 5
Ήβη Αδάμου: «Από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4578335352774073809
Σχόλια
item