Θεσπρωτία: Ο Θεσπρωτικός αθλητισμός κατακτά πανελλαδικές και διεθνείς διακρίσεις Θεσπρωτία: Ο Θεσπρωτικός αθλητισμός κατακτά πανελλαδικές και διεθνείς διακρίσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Ο Θεσπρωτικός αθλητισμός κατακτά πανελλαδικές και διεθνείς διακρίσεις

                      Θεσπρωτία: Ο Θεσπρωτικός αθλητισμός κατακτά πανελλαδικές και διεθνείς διακρίσειςΤο θεσπρωτικό καράτε θρίαμβευσε σε διεθνές επίπεδο. Η εξαιρετική αθλήτρια Μαρία Στόλη κέρδισε την τρίτη θέση κια το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -55κ. (U21), επικρατώντας στον τελικό των ρεπεσάζ της Κοσοβάρας Albulena Gervalla. 
Εξάλλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα, την Πέμπτη και Παρασκευή 4-5 Ιουλίου, Ο "Πρωτέας Ηγουμενίτσας" έφερε επιτυχίες. 
Η Έλενα Μπασιάκου κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα με βολή 14,05. Ο Κωνσταντίνος Τσατσούλης στο τριπλούν με άλμα 14,25 κατέλαβε την πέμπτη θέση. Ο Αλέξανδρος Μάστορας στα 2000 με φυσικά εμπόδια την πέμπτη θέση, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης στον ακοντισμό την ένατη θέση και η Γεωργία Αναστασίου στα 800 μέτρα την δέκατη θέση. 
Γενικά ο αθλητισμός στη Θεσπρωτία βρίσκεται σε καλό δρόμο και αυτό είναι μια ασφαλιστική δικλίδα για τη σωστή ανάπτυξη των νέων. 
epirusblog.gr
5 of 5
                      
Θεσπρωτία: Ο Θεσπρωτικός αθλητισμός κατακτά πανελλαδικές και διεθνείς διακρίσεις
epirusblog.gr
5 of 5
                      
Ήγουμενίτσα 999516283132841096
Σχόλια
item