Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Εκδρομή στην Επίδαυρο για το ερωτευμένο ζευγάρι! Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Εκδρομή στην Επίδαυρο για το ερωτευμένο ζευγάρι! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Εκδρομή στην Επίδαυρο για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Εκδρομή στην Επίδαυρο για το ερωτευμένο ζευγάρι!
Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!
Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια ωστόσο εκείνοι αποφεύγουν να μιλάνε για αυτό, καθώς θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
Αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια συνοδεύει ο ένας τον άλλον σε μεγάλες, δημόσιες εκδηλώσεις ή σε θεατρικές πρεμιέρες. 
Ωστόσο, όσον αφορά τη σχέση τους, πάντα ο  ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου και τον στηρίζει σε ότι και αν κάνει.
Αυτή τη φορά, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης έκαναν μια μικρή εξαίρεση και βρέθηκαν μαζί στην Επίδαυρο, προκειμένου να στηρίξουν τον αγαπημένο τους φίλο Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίος σκηνοθετεί την παράσταση «»Οιδίπους Τύραννος». 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι που πόζαρε χαμογελαστό και πολύ ευδιάθετο στο φακό. 
Οι δυο τους μάλιστα δεν δίστασαν να βγάλουν και σέλφι με όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο για να απολαύσει την συγκεκριμένη παράσταση.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το τελειότερο έργο του Σοφοκλή και κατά γενική ομολογία η πλέον υποδειγματική αρχαία τραγωδία ξεκινά με ένα μυστήριο. Η πόλη της Θήβας πλήττεται από λοιμό και ο βασιλιάς Οιδίποδας ζητά να εξακριβώσει τον λόγο. 
Ο χρησμός του Απόλλωνα παραγγέλνει ότι για να καθαρίσει η πόλη πρέπει πρώτα να τιμωρηθεί ο φόνος του Λάιου. Ο βασιλιάς αποφασίζει να εξιχνιάσει το αίνιγμα και ξετυλίγει ένα κουβάρι φρικτών αποκαλύψεων.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Εκδρομή στην Επίδαυρο για το ερωτευμένο ζευγάρι!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8734821326474409496
Σχόλια
item