Μαντώ Γαστεράτου: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της! Μαντώ Γαστεράτου: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαντώ Γαστεράτου: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

Μαντώ Γαστεράτου: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!
Οι φήμες των τελευταίων ημερών, που ήθελαν τη Μαντώ Γαστεράτου να είναι έγκυος, επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα από την ίδια. 
Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο για την τρυφερή περίοδο που διανύει, ανακοινώνοντας έτσι τα χαρμόσυνα νέα για πρώτη φορά.
«Πρώτα ο Θεός σε λίγους μήνες θα γίνω μαμά. Είμαι σ’ αυτή την ευχάριστη θέση. Είμαι στην αρχή ακόμα… Πήγα στον γιατρό για τις καθιερωμένες ετήσιες εξετάσεις και μου είπε ότι είμαι έγκυος. 
Είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Νομίζω ότι δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο μεγάλη χαρά στη ζωή μου… Δεν είχα διαισθανθεί κάτι εκείνη την περίοδο, αλλά ήθελα πολύ να γίνει… Στον σύζυγό μου το είπα κατευθείαν ότι γύρισα σπίτι, δεν του έκανα έκπληξη. 
Χαμογέλασε και με αγκάλιασε, ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή… Πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω αγόρια, αλλά πια δεν με νοιάζει. 
Ό,τι είναι με χαρά να έρθει… Είμαι παραδοσιακή, το πρώτο παιδί θα πάρει το όνομα του πατέρα του συζύγου μου…», είπε χαρακτηριστικά.
Δες το βίντεο που ακολουθεί:
Με το καλό!
epirusblog.gr
5 of 5
Μαντώ Γαστεράτου: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4579809455861526920
Σχόλια
item