Πρέβεζα: Δημόσια Έκκληση του Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ για την Ρύπανση των κτηρίων της Πρέβεζας

Πρέβεζα: Δημόσια Έκκληση του Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ για την Ρύπανση των κτηρίων της Πρέβεζας
Το κτήριο της Εθνικής Τράπεζας στο λιμάνι της πόλης είναι ένα αρχιτεκτόνημα που προσκαλεί αμέσως το βλέμμα του κάθε περιπατητή.

Ένα οικοδόμημα που <<ζωγραφίζει>>το παραλιακό μέτωπο της Πρέβεζας μετά και την αισθητική ανακαίνιση και τον φωτισμό του, στα οποία συνέβαλλε στο  μέτρο των δυνατοτήτων του και ο Σύλλογός μας.

Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό, άρχισε πάλι να ρυπαίνεται από <<ανόητες μουτζούρες>>, τις οποίες η Διεύθυνση της Τράπεζας ευσυνείδητα  σπεύδει να καθαρίσει . Αλλά μέχρι πότε?

Απευθύνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ, για άλλη μια φορά, πρώτα στους μικρούς ανώριμους συμπολίτες μας, να πάψουν να ρυπαίνουν την πόλη-κατοικία όλων μας με οποιονδήποτε τρόπο.

Τέτοιες πράξεις δεν τους <<ηρωποιούν>> στα μάτια κανενός, το αντίθετο μάλιστα επιτυγχάνουν.

Έκκληση στους γονείς, αλλά και τους δασκάλους αυτών των παιδιών να ασχοληθούν με την μικρή, αλλά τραυματική για την εικόνα της πόλης παραβατικότητά  τους, που  μπορεί να είναι η αφετηρία και για άλλες  μεγαλύτερες παραβατικότητες,  που ίσως σημαδέψουν αρνητικά τη ζωή τους.

Έκκληση και σε όλους μας για μια συλλογική προσπάθεια εξάλειψης του φαινομένου, όχι μόνο από τις μουτζούρες, αλλά και κυρίως από τα εμετικά συνθήματα που έχουν κατακλύσει τις προσόψεις ακόμη και των πιο εμβληματικών κτηρίων και χώρων της πόλης μας.

Αυτή η εικόνα της Πρέβεζας δεν αρμόζει στον πολιτισμό της πλειοψηφίας των κατοίκων της. Την τρέφει και τη συντηρεί όμως η παθητική απραξία μας.

Όσο για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, που επί θητείας της γιγαντώθηκε το φαινόμενο παρά τις εκκλήσεις και τις προτάσεις του συλλόγου μας, αλλά και άλλων φορέων και συλλόγων για το αντίθετο, θα μπορούσε, σε μια έκρηξη  συνείδησης και με τα συνεργεία που διαθέτει, να καθαρίσει την πόλη από όλες αυτές τις ,<ασχήμιες>> και να την παραδώσει ,<δώρο πολιτισμού>> στους δημότες της κατά την αποχώρησή της.

ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
Κωνσταντίνος  Λογοθέτης                     Μίχα Ελένη     
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δημόσια Έκκληση του Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ για την Ρύπανση των κτηρίων της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2373431388827681465
item