Σεΐχης του Ντουμπάι: Σε «έφοδο» βρήκε τη σύζυγό του σε «ανάρμοστη επαφή» με τον σωματοφύλακα

Σεΐχης του Ντουμπάι: Σε «έφοδο» βρήκε τη σύζυγό του σε «ανάρμοστη επαφή» με τον σωματοφύλακα

Εγκατέλειψε τον σύζυγό της επειδή την κακοποιούσε ή είχε συνάψει σχέση με τον σωματοφύλακά της; Τα ερωτήματα παραμένουν προς το παρόν αναπάντητα ενώ το ακριβότερο διαζύγιο της Βρετανίας αναμένεται να συζητηθεί στο Λονδίνο στις 30 και 31 Ιουλίου.

Ο 69χρονος σεΐχης του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και η 45χρονη σύζυγός του, πριγκίπισσα Χάγια της Ιορδανίας, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους μέσω των δύο δυναμικών Βρετανίδων δικηγόρων τους προκειμένου να «λύσουν» τον 15ετή γάμο τους και να μοιράσουν τα δισεκατομμύρια του πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αλλά και να διευθετήσουν την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Η ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας απέδρασε από το Ντουμπάι και μαζί με την 11χρονη κόρη της Τζαλίλα και τον 7χρονο γιο της Ζαγέντ ταξίδεψαν στη Γερμανία για να καταλήξουν αργότερα στο Λονδίνο, όπου και βρίσκονται μέχρι σήμερα. 

Η έκτη και νεότερη σύζυγος του σεΐχη διαμένει σε πολυτελή κατοικία κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον, που αγόρασε το 2017 από Ινδό δισεκατομμυριούχο. 

Φίλοι της πριγκίπισσας δήλωσαν στον βρετανικό Τύπο πως «φοβάται για τη ζωή της» και αποφάσισε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της, όταν έμαθε την αλήθεια για τα βασανιστήρια και την φυλάκιση της 33χρονης κόρης του Λατίφα, που προσπάθησε δύο φορές να αποδράσει χωρίς επιτυχία.

Όμως, όλα τα παραπάνω ανατρέπονται ξαφνικά την Παρασκευή, όταν οι Times σε δημοσίευμά τους, επικαλούμενοι δηλώσεις φίλων της πριγκίπισσας, αναφέρουν πως φοβόταν για τη ζωή της επειδή ο σύζυγός της, αβάσιμα, πίστευε πως εκείνη «είχε έρθει πολύ κοντά» με τον Βρετανό σωματοφύλακά της. 

Την υποψιαζόταν και έκανε έφοδο 

Οι ανατροπές συνεχίζονται σήμερα καθώς στον βρετανικό Τύπο ανώνυμη πηγή από την βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι υποστηρίζει πως ο ζάπλουτος σεΐχης έπιασε την όμορφη πριγκίπισσα «στα πράσα» με τον σωματοφύλακα στο σπίτι τους στο Λονδίνο τον Μάιο. 

Ο σεΐχης βρισκόταν στο Ντουμπάι για τους γάμους των τριών μεγαλύτερων γιων του, που τελέστηκαν στις 15 Μαΐου. 

Όμως, επειδή ήδη υποψιαζόταν πως η κατά πολύ νεότερη σύζυγός του, «είχε έρθει πολύ κοντά» με τον Βρετανό σωματοφύλακα, ταξίδεψε απροειδοποίητα στο Λονδίνο και βρήκε την πριγκίπισσα Χάγια με τον σωματοφύλακα στο σπίτι τους στη βρετανική πρωτεύουσα. 

«Ο κυβερνήτης του Ντουμπάι υποψιαζόταν πως η εν διαστάσει σύζυγός του, πριγκίπισσα Χάγια, είχε "ανάρμοστη επαφή" με τον Βρετανό σωματοφύλακα, όταν τους βρήκε μαζί σε επίσκεψη - έκπληξη, στο σπίτι τους στο Λονδίνο», υποστήριξε η πηγή. 


Τότε, σύμφωνα πάντα με την ανώνυμη πηγή, ο σεΐχης θεώρησε πως οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν. «Ήταν πολύ κοντά (η Χάγια και ο σωματοφύλακας) για τα δικά του δεδομένα», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Ο σεΐχης ζήτησε από την σύζυγό του να επιστρέψει αμέσως μαζί του στο Ντουμπάι αλλά εκείνη αρνήθηκε. 


Οι υποψίες του σεΐχη για υποτιθέμενη σχέση της συζύγου του με τον σωματοφύλακά της τον ενέπνευσαν να γράψει και σχετικό ποίημα, που ανάρτησε στο Instagram. «Εσύ προδότη, εσύ που πρόδωσες την πιο πολύτιμη εμπιστοσύνη και το παιχνίδι σου έχει αποκαλυφθεί», αναφέρει ο σεΐχης στο ποίημά του για την «απιστία» της συζύγου του.

Εκτός Ντουμπάι παραμένει ο Βρετανός σωματοφύλακας

Ο Βρετανός σωματοφύλακας, που συνόδευε την οικογένεια του σεΐχη σε πολλά ταξίδια της στο εξωτερικό, από την ημέρα που ο σεΐχης τον βρήκε με την σύζυγό του, δεν έχει επιστρέψει στο Ντουμπάι. 


Ο σωματοφύλακας εργάζεται για την εταιρεία Mission Enterprise Limited, η οποία έχει την έδρα της στο Λονδίνο, απασχολεί, συνήθως, Βρετανούς πρώην στρατιωτικούς και ανήκει στην κυβέρνηση του Ντουμπάι.

Για το «χρυσό» διαζύγιο της Βρετανίας οι δύο πλευρές έχουν επιστρατεύσει τις δύο καλύτερες και ακριβότερες δικηγόρους διαζυγίων στη χώρα. 

Η πριγκίπισσα Χάγια θα έχει στο πλευρό της τη βαρόνη Φιόνα Σάκλετον, νομική σύμβουλο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι. 

Το 1996 η Σάκλετον πέτυχε να εκδώσει ένα ευνοϊκό διαζύγιο για τον πρίγκιπα Κάρολο από την αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Ο σεΐχης από την πλευρά του έχει αναθέσει την σκληρή δικαστική διαμάχη με την σύζυγό του στην λαίδη Έλεν Γουόρντ, γνωστή δικηγόρο διαζυγίων στη Βρετανία. Η Γουόρντ είχε αναλάβει το διαζύγιο του Γκάι Ρίτσι από τη Μαντόνα.
epirusblog.gr
5 of 5
Σεΐχης του Ντουμπάι: Σε «έφοδο» βρήκε τη σύζυγό του σε «ανάρμοστη επαφή» με τον σωματοφύλακα
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 5870634652176989026
item