Γεωργιάδης: Ανάπτυξη χωρίς μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορεί να υπάρξει Γεωργιάδης: Ανάπτυξη χωρίς μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορεί να υπάρξει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γεωργιάδης: Ανάπτυξη χωρίς μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορεί να υπάρξει

Γεωργιάδης: Ανάπτυξη χωρίς μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορεί να υπάρξει

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες «σε όλες τις αναγκαίες νομοθετικές πρωτοβουλίες για να αναπνεύσει η μικρομεσαία επιχείρηση που αποτελούσε, αποτελεί και εγώ προσωπικά θέλω να συνεχίσει να αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας», 
διαβεβαίωσε ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και μέλη της διοίκησης.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε τη θέση πως «ανάπτυξη χωρίς ακμάζουσα μικρομεσαία επιχείρηση δεν μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα» τονίζοντας πως γι αυτό το λόγο και η μεταξύ των προτεραιοτήτων του κατά την πρώτη εβδομάδα της θητείας του ήταν οι επαφές με τους θεσμικούς εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηθεοδοσίου διαβεβαίωσε πως «εμείς, σαν Επιμελητήρια και εκπρόσωποι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα υποστηρίξουμε την Κυβέρνηση και τον Υπουργό σε κάθε βήμα που δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπνεύσουν και να σκεφτούν το μέλλον τους».

Είπε επίσης πως βρήκε τον υπουργό πολύ καλά «διαβασμένο σε όλα τα θέματα» που αφορούν το χώρα. 


«Τα περισσότερα από αυτά τα έχει ήδη στην ατζέντα του και εκτιμάμε ότι γρήγορα θα προχωρήσουν για να δώσουν αυτό που ζητάμε, δηλαδή την καλύτερη οργάνωση και την καλύτερη λειτουργία ώστε να πάει η οικονομία μπροστά. 

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος τόσο από τον τρόπο που κινείται η νέα Κυβέρνηση όσο και από τους ρυθμούς που έχει δώσει η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη ότι μπορούμε σύντομα να αλλάξουμε τον ρου των επιχειρήσεων και να δούμε αυτή την περιβόητη ανάπτυξη γιατί το πρώτο στοιχείο που χρειάζεται είναι η πολιτική θέληση και εδώ υπάρχει», κατέληξε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γεωργιάδης: Ανάπτυξη χωρίς μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορεί να υπάρξει
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4824527081584845907
Σχόλια
item