Γιάννενα: Σε Δανία και Αυστρία «ταξιδεύει» το Επιμελητήριο

Γιάννενα: Σε Δανία και Αυστρία «ταξιδεύει» το Επιμελητήριο
Η ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή και η τουριστική έκρηξη που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της, τις ολοένα και μεγαλύτερες αφίξεις ξένων επισκεπτών, είτε οδικώς είτε μέσω των αεροπορικών πτήσεων τσάρτερ, ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού.
Έτσι, η διοίκηση του Επιμελητηρίου στην τελευταία της συνεδρίαση συζήτησε και ενέκρινε την συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε πέντε συνολικά εκθέσεις εκ των οποίων οι δύο στο εξωτερικό, έχουν αμιγή τουριστικό χαρακτήρα. 
Πρόκειται για τις εκθέσεις τουρισμού στην Κοπεγχάγη της Δανίας και για μία αντίστοιχη έκθεση στην Αυστρία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Δημητρίου να αναφέρεται στην ανάγκη, ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των επαγγελματιών του κλάδου του τουρισμού.
«Η επιλογή των δύο εκθέσεων έγινε με γνώμονα αφενός τη θετική πορεία των αεροπορικών πτήσεων από το εξωτερικό προς την περιοχή μας ειδικά μέσω της Δανίας και αφετέρου στην περίπτωση της Αυστρίας με γνώμονα, το ότι ο αυστριακός λαός επιλέγει περισσότερο από κάθε άλλον στην Ευρώπη, την Ελλάδα ως τόπο διακοπών, σε σχέση με τον συνολικό πληθυσμό της χώρας. 
Είναι μία νέα αγορά για την Ελλάδα και τα Ιωάννινα, η οποία θα πρέπει να μας απασχολήσει πολύ σοβαρά», τόνισε ο κ. Δημητρίου.
Το Επιμελητήριο παράλληλα θα λάβει μέρος σε μία έκθεση ιδιωτικής ετικέτας τον Μάιο του 2020 στην Ολλανδία, αλλά και σε γενικές εμπορικές εκθέσεις εντός συνόρων. 
Συγκεκριμένα θα πάρει μέρος με δικό του περίπτερο στη ΔΕΘ στις αρχές Σεπτεμβρίου και στην έκθεση της Κατερίνης το διήμερο 26 – 27 Σεπτεμβρίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε Δανία και Αυστρία «ταξιδεύει» το Επιμελητήριο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7801846684490303867
item