Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με τους συμβούλους μάνατζμεντ Ελλάδος Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με τους συμβούλους μάνατζμεντ Ελλάδος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με τους συμβούλους μάνατζμεντ Ελλάδος

Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με τους συμβούλους μάνατζμεντ Ελλάδος

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΣΜΑ (Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος), κ. Γιώργο Ραουνά και μέλη του Συνδέσμου είχε το πρωί ο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης παρουσία και του υφυπουργού του, κ. Γιάννη Τσακίρη. 

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: 

«Ζήτησα η πρώτη μου θεσμική συνάντηση να είναι με τον ΣΕΣΜΑ, διότι θεωρώ ότι για την επίτευξη του εθνικού στόχου της ανόδου της ελληνικής οικονομίας, η εμπειρία, η γνώση και οι συμβουλές των ανθρώπων της αγοράς θα είναι απολύτως απαραίτητες για να λάβουμε τις σωστές πολιτικές αποφάσεις, όσο γίνεται περισσότερο γρήγορα.


Ο χρόνος είναι χρήμα και θα τρέξουμε όσο μπορούμε περισσότερο».

photo_11-7__2_

Από την πλευρά του, ο κ. Ραουνάς ανέφερε: 

«Εμείς θα θέλαμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣΜΑ να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό για την ευκαιρία που μας έδωσε να συναντηθούμε. 


Είναι η πρώτη φορά που που μας δέχεται τόσο σύντομα κάποιος Υπουργός παραγωγικού Υπουργείου. Είναι χαρά μας να υποστηρίξουμε την όποια προσπάθεια. 

Ο Σύνδεσμος και τα μέλη του κατέχουν τεχνογνωσία, η οποία μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. 

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία για πράγματα τα οποία καθυστερούν την ανάπτυξη και τις επενδύσεις και μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνουν τα πράγματα γρηγορότερα».
epirusblog.gr
5 of 5
Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με τους συμβούλους μάνατζμεντ Ελλάδος
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2741966455100419308
Σχόλια
item