Γιάννενα: Εναερίτες «προστατεύουν» το δρόμο για Τζουμέρκα

Γιάννενα: Εναερίτες «προστατεύουν» το δρόμο για Τζουμέρκα
Μία επικίνδυνη, όσο και απαραίτητη παρέμβαση βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα στη 2η Επαρχιακή Οδό από το Ελληνικό μέχρι τη γέφυρα της Πλάκας και από εκεί στα Πράμαντα.
Σε ένα από τα πιο «τρομακτικά» για τους οδηγούς σημεία του απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στη θέση «Μηλιές» λίγο πριν το Μονολίθι υλοποιείται η παρέμβαση προστασίας των διερχόμενων οδηγών από τις συχνές πτώσεις βράχων.
Εναερίτες κρέμονται κυριολεκτικά στον αέρα προκειμένου να τιθασεύσουν τον τεράστιο βράχο τοποθετώντας προστατευτικά συρματοπλέγματα μεγάλης αντοχής.
Οι εργασίες βρίσκονται λίγο πριν το τελικό στάδιο, το οποίο θα ολοκληρωθεί την προσεχή εβδομάδα.
Γι΄αυτό το λόγο ο ανάδοχος εργολάβος σε συνεργασία με το δήμο Βορείων Τζουμέρκων και την Περιφέρεια Ηπείρου ενημερώνει ότι ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από την Τρίτη 16 Ιουλίου μέχρι και την Πέμπτη 18 Ιουλίου από τις 6 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Οι διερχόμενοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο οδικό άξονα από το απόγευμα και μετά ή εναλλακτικά τα άλλα επίσης απαρχαιωμένα οδικά δίκτυα είτε από την Άρτα, είτε από τους Ραφταναίους.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εναερίτες «προστατεύουν» το δρόμο για Τζουμέρκα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2769144336431672840
item