Άρτα: Αποθεώθηκε στον Σινέ Ορφέας η Μαρίζα Ρίζου - Ασταμάτητο το χειροκρότημα των Αρτινών Άρτα: Αποθεώθηκε στον Σινέ Ορφέας η Μαρίζα Ρίζου - Ασταμάτητο το χειροκρότημα των Αρτινών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Αποθεώθηκε στον Σινέ Ορφέας η Μαρίζα Ρίζου - Ασταμάτητο το χειροκρότημα των Αρτινών

Άρτα: Αποθεώθηκε στον Σινέ Ορφέας η Μαρίζα Ρίζου - Ασταμάτητο το χειροκρότημα των Αρτινών
Όσοι γνώριζαν την δουλειά της και την σκηνική της παρουσία, ήταν σίγουροι για την μαγική βραδιά που θα προσέφερε. Για εκείνους που βρέθηκαν πρώτη φορά σε live συναυλία της αποτέλεσε αναμφίβολα ευχάριστη έκπληξη.
Σε κάθε περίπτωση η Μαρίζα Ρίζου «ζωντάνεψε» τον σινέ Ορφέας με την συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης, κάνοντας τους πάντες να την χειροκροτούν αδιάκοπα. 
Κι αυτό όχι μόνο γιατί ήταν πάρα πολλοί οι συμπατριώτες της που συμμετείχαν και την απόλαυσαν επί σκηνής, αλλά κυρίως γιατί αποτελεί μια νέα δημιουργό με πολύπλευρο ταλέντο και απεριόριστες ερμηνευτικές δυνατότητες.
Δροσερή, δυναμική, τρυφερή όταν απαιτούνταν και με ανεξάντλητο χιούμορ, «έχτισε» από την πρώτη στιγμή την επικοινωνία με το κοινό και κυρίως στη βάση της ειλικρίνειας, στοιχείο που αποδείχτηκε ότι την διακρίνει.
Με την ίδια ειλικρίνεια εξάλλου στέκεται απέναντι σε κάθε νότα, ερμηνεύοντας με όλο της το είναι. 
Οι ερμηνευτικές της ικανότητες είναι απεριόριστες αφού δεν σταματά να χορεύει και να τραγουδά ταυτόχρονα με μεγάλη άνεση, δημιουργώντας ένα κύμα συναισθημάτων που εκπέμπεται στο ακροατήριο. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Τόσο που να διαπερνά το κοινό του θερινού μας σινεμά, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.
Η ίδια έχει δηλώσει στον «Τ» ότι από μικρή ένιωθε όμορφα όταν τραγουδούσε και σύντομα κατάλαβε ότι αυτό θέλει να κάνει στη ζωή της. Μετά τη συναυλία και σ’ όσους την απόλαυσαν, το συμπέρασμα μάλλον προκύπτει αβίαστο ...Γεννήθηκε για να τραγουδά, να εκφράζεται και να πορεύεται στη ζωή με τη μουσική μέσα και γύρω της. Και σ’ αυτό το ταξίδι με την δύναμη να κάνει όσους συναντά συνοδοιπόρους της.
Βίκυ Καινούργιου

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Αποθεώθηκε στον Σινέ Ορφέας η Μαρίζα Ρίζου - Ασταμάτητο το χειροκρότημα των Αρτινών
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1689054889970887455
Σχόλια
item