Κατερίνα Γερονικολού: Αυτή είναι η αλήθεια στις φήμες περί εγκυμοσύνης! Κατερίνα Γερονικολού: Αυτή είναι η αλήθεια στις φήμες περί εγκυμοσύνης! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Γερονικολού: Αυτή είναι η αλήθεια στις φήμες περί εγκυμοσύνης!

Κατερίνα Γερονικολού: Αυτή είναι η αλήθεια στις φήμες περί εγκυμοσύνης!
Εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησαν έντονα οι φήμες πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να αποκτήσουν τον καρπό του έρωτά τους. 
Ωστόσο, πηγές κοντά στο ζευγάρι διαψεύδουν στην εφημερίδα Real News ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί μπορεί να είναι full in love και να ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, αλλά αυτό το διάστημα έχουν επικεντρωθεί στα νέα επαγγελματικά τους σχέδια.
«Η Κατερίνα και ο Γιάννης ζουν την απόλυτη ευτυχία μέσα στη σχέση τους, αλλά δεν περιμένουν τον πελαργό» λέει πρόσωπο που τους γνωρίζει καλά και συνεχίζει: «Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή για τους δύο ηθοποιούς είναι να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν, να ξεκουραστούν για λίγο και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για τον χειμώνα, που θα πρωταγωνιστήσουν ξανά μαζί στο θέατρο».
Η φωτογραφία που ξεκίνησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης
Να σου υπενθυμίσουμε, πως το ερωτευμένο ζευγάρι θα συμμετάσχει στην θεατρική υπερπαραγωγή «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση, αλλά επίσης ήδη από τις αρχές Ιουνίου κάνουν καθημερινά γυρίσματα για τη νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσουν μαζί!
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Γερονικολού: Αυτή είναι η αλήθεια στις φήμες περί εγκυμοσύνης!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4340022595548249170
Σχόλια
item