Πρέβεζα: Στέργιος Γιαννάκης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους συνυποψηφίους του ! Πρέβεζα: Στέργιος Γιαννάκης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους συνυποψηφίους του ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στέργιος Γιαννάκης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους συνυποψηφίους του !

Πρέβεζα: Στέργιος Γιαννάκης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους συνυποψηφίους του !
Μια σπουδαία και μεγαλειώδη νίκη πέτυχε ο επανεκλεγείς βουλευτής ΝΔ, Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο οποίος σε 160 εκλογικά τμήματα επί συνόλου 168 κατάφερε να συγκεντρώσει 6.734 ψηφοδέλτια.

Ακολουθούν ο Σπύρος Κυριάκης με 5.762, η Σέβη Κονταξή με 1.385 και η Δήμητρα Ραβανού με 672 ψηφοδέλτια. 

Σας το είχαμε πει, ο Στέργιος Γιαννάκης, καθόλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, πορεύτηκε με σεμνότητα, δίχως τυμπανοκρουσίες, με αξιοπρέπεια και βεβαίως δίχως να απαντά στα χτυπήματα κάτω από τη μέση που δέχτηκε, κυρίως από ανθρώπους που ανήκουν οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν της πολιτικής ιστορίας αυτού του τόπου και όπως απεδείχθη δεν έχουν καμία απολύτως επιρροή, αφού οι πολίτες στα πολιτικά αυτά τζάκια της πόλης, τους έχουν γυρίσει για τα καλά τη πλάτη....και τους το απέδειξαν με το εκλογικό αυτό αποτέλεσμα...

Έτσι λοιπόν, ο Στέργιος, όπως έχουν μάθει να τον φωνάζουν οι Πρεβεζάνοι, απέναντι στη συκοφαντία έγνεψε με χαμόγελο αλλά την καλύτερη απάντηση για τον ίδιον, την έδωσαν οι πολίτες οι οποίοι του χάρισαν απλόχερα μια σπουδαία και μεγαλειώδη νίκη. 

Οι προπαγανδιστές της δεκάρας....για ακόμη μία φορά έδειξαν το πραγματικό τους εαυτό, αποτυγχάνοντας βεβαίως παταγωδώς...Ως άλλωστε ήταν και το αναμενόμενο....

Ο κ.Γιαννάκης, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, παρέα με συνεργάτες, φίλους και ψηφοφόρους, κατευθύνθηκε στο εκλογικό του κέντρο, επί της Λ.Ειρήνης, εκεί όπου τον ανέμενε πλήθος κόσμου τον οποίον υποδέχτηκε με συνθήματα και χειροκροτήματα. Αμέσως, πνίγηκε στις αγκαλιές όλων...Σπουδαία αλλά και συνάμα συγκινητική στιγμή, ο εναγκαλισμός με τον έτερο διεκδικητή της έδρας, Σπύρο Κυριάκη, ο οποίος έκανε μια σπουδαία πορεία. 

Αμέσως μετά ο επανεκλεγείς βουλευτής ανέβηκε στο εκλογικό του κέντρο, όπου από το μπαλκόνι ευχαρίστησε όλους και όλες που του εμπιστεύτηκαν ξανά την βουλευτική έδρα και δη την κυβερνητική. Το γλέντι που χε στηθεί κράτησε για πολύ ώρα αργότερα.

Μεταξύ άλλων, στο εκλογικό κέντρο του κ.Γιαννάκη, βρέθηκε ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, Νίκος Τζίμας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος στο Ζηρό, Δ.Γιολδάσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιαννης Μπούρης, μέλη της ΝΟΔΕ, οι Πρόεδροι ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας και Ζηρού, κ.κ.Πάτσης κ Στρατής Γιολδάσης, αυτοδιοικητικοί, φίλοι και ψηφοφόροι του Στέργιου Γιαννάκη, της Νέας Δημοκρατίας κ.α.

Χρήστος Ανεμοζάλης


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στέργιος Γιαννάκης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους συνυποψηφίους του !
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4922221684682541086
Σχόλια
item