Άρτα: Οι Μεσογειακοί αγώνες στην Άρτα Άρτα: Οι Μεσογειακοί αγώνες στην Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οι Μεσογειακοί αγώνες στην ΆρταΆρτα: Οι Μεσογειακοί αγώνες στην ΆρταΞεκινά τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 η δράση της Οργανωτικής Επιτροπής για την ανάδειξη των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων με την ονομασία «Road Show», η οποία προβλέπει επισκέψεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας...
Στην Ήπειρο θα γίνουν επισκέψεις ως εξής:
​Τετάρτη 17/7: Πρέβεζα, 
Πέμπτη 18/7: Άρτα, 
Παρασκευή 19/7: Ιωάννινα 

Οι επισκέψεις θα γίνονται με ειδικά διαμορφωμένο και με τα διακριτικά της διοργάνωσης αυτοκίνητο, το οποίο θα σταθμεύει στις κεντρικές πλατείες των πόλεων και περιμετρικά του θα στήνονται έκθεση φωτογραφίας με στιγμιότυπα από τα αθλήματα που πρόκειται να διεξαχθούν στους Αγώνες και από αξιοθέατα της Πάτρας, οθόνες από τις οποίες θα προβάλλονται βίντεο της διοργάνωσης και της Πάτρας και περίπτερο από το οποίο θα διανέμεται υλικό.

Ενημέρωση θα γίνεται και από στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής, ενώ ο κόσμος θα μπορεί να φωτογραφίζεται σαν αθλητής που πραγματοποιεί όμορφες φιγούρες στα δημοφιλή αθλήματα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Οι επισκέψεις θα συνεχισθούν μέχρι και 31 Ιουλίου και το πρόγραμμα των πόλεων απ΄ όπου θα περάσει και θα σταθμεύσει το αυτοκίνητο της Οργανωτικής Επιτροπής μετά τις 20 Ιουλίου θα ανακοινωθεί προσεχώς.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Οι Μεσογειακοί αγώνες στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7298333153281039630
Σχόλια
item