Τσίπρας: Δίνουμε τη μάχη με αισιοδοξία μέχρι το τέλος Τσίπρας: Δίνουμε τη μάχη με αισιοδοξία μέχρι το τέλος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τσίπρας: Δίνουμε τη μάχη με αισιοδοξία μέχρι το τέλος

Τσίπρας: Δίνουμε τη μάχη με αισιοδοξία μέχρι το τέλος

Στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας. 

Στο εκλογικό τμήμα τον περίμεναν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που τον χειροκρότησαν και του έδωσαν ένα κόκκινο λουλούδι.

Η προσέλευση μάλιστα εκείνη την ώρα ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να χρειαστεί να περιμένει την σειρά του πριν ψηφίσει.

Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας, οι Ελληνίδες και οι Ελληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας, για την ζωή τους, είπε στην δήλωσή του αμέσως μετά. 

«Οι κάλπες ήταν άδειες, συνεπώς η απόφαση καθενός θ α κρίνει το αποτέλεσμα», τόνισε ο πρωθυπουργός και κάλεσε τους πολίτες «να προσέλθουν όλοι στην κάλπη και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, να είναι όλοι παρόντες στην κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου μας», ενώ απευθύνθηκε ειδικά στους νέους, που όπως είπε «κάνουν τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για το μέλλον τους σε άλλους».

«Δίνουμε την κρίσημη μάχη με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, μέχρι το τέλος, για να μην ανακοπεί η προεία της χώρας μας προς τα μπρος», κατέληξε ο κύριος Τσίπρας.epirusblog.gr
5 of 5
Τσίπρας: Δίνουμε τη μάχη με αισιοδοξία μέχρι το τέλος
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4056753939510654569
Σχόλια
item