Τούρκος δεν εμφανίστηκε στα νερά της Μεγίστης …Στον αέρα η Τουρκική ΝΑΥΤΕΧ! Τούρκος δεν εμφανίστηκε στα νερά της Μεγίστης …Στον αέρα η Τουρκική ΝΑΥΤΕΧ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τούρκος δεν εμφανίστηκε στα νερά της Μεγίστης …Στον αέρα η Τουρκική ΝΑΥΤΕΧ!

Τούρκος δεν εμφανίστηκε στα νερά της Μεγίστης …Στον αέρα η Τουρκική ΝΑΥΤΕΧ!
Δέσμευσαν  την θαλάσσια περιοχή των 20 ναυτικών Μιλίων νοτίως του Καστελόριζου  οι Τούρκοι για βολές με πραγματικά πυρά από το πολεμικό τους ναυτικό …Αλλά τελικά δε  εμφανίστηκαν ούτε πάτησαν στην περιοχή.


Δέσμευσαν  την θαλάσσια περιοχή των 20 ναυτικών Μιλίων νοτίως του Καστελόριζου  οι Τούρκοι για βολές με πραγματικά πυρά από το πολεμικό τους ναυτικό …Αλλά τελικά δε  εμφανίστηκαν ούτε πάτησαν στην περιοχή !
Αν και η Τουρκική ΝΑΥΤΕΧ κάτι ανέφερε και για βολές Τορπιλών το μόνο πολεμικό που πέρασε από την  περιοχή ήταν μια ΤΠΚ που πέρασε εκτός από την δεσμευμένη περιοχή προερχόμενη από διεθνή αποστολή στο Λίβανο και μην το είδατε τον Μεμέτη!
Για Βολές νυχτιάτικα της Τορπιλακάτου χωρίς Κέντρο Διοίκησης πυρός και χωρίς στόχους ,ειδικά την νύχτα για το Τουρκικό Ναυτικό …Πρόκειται για ανέκδοτο για τους γνωρίζοντες την Κατάσταση !
Αυτά συνέβησαν  ενώ στην περιοχή έπλεαν και ήταν έτοιμες για όλα τα ενδεχόμενα δύο Ελληνικές  Κ/Φ και άγνωστος  ο αριθμός των πολεμικών στο βυθό…(Παλαιότερη δήλωση του Α/ΓΕΕΘΑ έλεγε οτι κανείς στο Αιγαίο δεν είναι μόνος του)

Βρε μπας και οι Τούρκοι μας πήραν χαμπάρι οτι κάνουμε θέμα μόλις ξεμυτάνε στο Αιγαίο και μας δουλεύουν Ψιλό Γαζί με τις  Τουρκικές NAVTEX ; ..
Γιατί χαρτιά και ανακοινώσει βγάζουν σωρηδόν απο πλεούμενα μήτε σκούνα βγήκε στον Ορίζοντα και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό !
epirusblog.gr
5 of 5
Τούρκος δεν εμφανίστηκε στα νερά της Μεγίστης …Στον αέρα η Τουρκική ΝΑΥΤΕΧ!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5634877254914561660
Σχόλια
item