Γιάννενα: Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά Γιάννενα: Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά

Γιάννενα: Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά
Την πρώτη της δημόσια παρουσία με την ιδιότητα της βουλευτού Ιωαννίνων με τη Ν.Δ έκανε την Τετάρτη η Μαρία Κεφάλα, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση και το κόμμα της Ν.Δ στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Κεφαλόβρυσο.
Η έκπληξη των εκλογών στην εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων με την εκλογή της, αλλά κυρίως με τον πολύ μεγάλο αριθμό ψήφων που συγκέντρωσε, σχολίασε με θετικό τρόπο τις επιλογές του Κυρ. Μητσοτάκη για το κυβερνητικό σχήμα, ενώ παραδέχθηκε, ότι υπήρξε προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα, ώστε από την πρώτη ημέρα της ανάληψης της διακυβέρνησης να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.
«Θεωρώ, ότι έχουμε στοχευμένες επιλογές σε όλους τους τομείς και είμαστε βέβαιοι, ότι θα είναι η πιο αποτελεσματική κυβέρνηση. Χάθηκαν τέσσερα πολύτιμα χρόνια και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για νέα απώλεια χρόνου. 
Η Ν.Δ ήταν έτοιμη από καιρό, όπως και ο Κυρ. Μητσοτάκης και φαίνεται, πως είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά. Ήδη, όπως έχει ανακοινωθεί, μέχρι τις 10 Αυγούστου θα κατατεθούν τα πρώτα νομοσχέδια για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, την κατάργηση του ασύλου και την απλή αναλογική», ανέφερε η κα Κεφάλα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6993889957908265610
Σχόλια
item