ΚΙΝΑΛ: «Αλαζονικός και κολλημένος με την εξουσία ο Τσίπρας»

ΚΙΝΑΛ: «Αλαζονικός και κολλημένος με την εξουσία ο Τσίπρας»

Λόγο για «αμετανόητο» και «αλαζονικό, κολλημένο με την εξουσία» Αλέξη Τσίπρα, έκανε λόγο το ΚΙΝΑΛ.

Με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ, σπάζοντας το εμπάργκο που είχε θέσει ο ίδιος, το Κίνημα Αλλαγής σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι έριξε τις ευθύνες στους συνεργάτες του για την τραγωδία στο Μάτι. 

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε σήμερα στο ΣΚΑΪ σπάζοντας το δικό του εμπάργκο, για να μας πει πάλι ψέμματα. Αμετανόητος, αλαζονικός και κολλημένος με την εξουσία», σχολίασε το Γραφείο τύπου του Κινήματος Αλλαγής αρχικά.

«Γι’ αυτόν όλα έγιναν καλά, όλα είναι υπέροχα. Το τρίτο μνημόνιο, η εξοντωτική φορολογία, οι μειώσεις στις συντάξεις, η κατάρρευση των νοσοκομείων, η σκευωρία της Novartis, η έξαρση της εγκληματικότητας, τα κατά Τσίπρα επιτεύγματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/Ακροδεξιάς», συμπληρώνει.

Από το Κίνημα Αλλαγής έκανε λόγο για «κυνισμό του στο Μάτι, έφταιγαν οι υπουργοί του που δεν του είχαν πει παρά μόνο για ένα ή δυο νεκρούς» και κατέληξαν στη συνέχεια: «Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια. 

Αλλά το χειρότερο είναι ότι εξακολουθεί να νομίζει ότι μπορεί για μια ακόμη φορά να εξαπατήσει τους Έλληνες. Την απάντηση θα πάρει την Κυριακή».

epirusblog.gr
5 of 5
ΚΙΝΑΛ: «Αλαζονικός και κολλημένος με την εξουσία ο Τσίπρας»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3259098466108115787
item