Άρτα: Προβλήμα υδροδότησης στα χωριά του δήμου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Άρτα: Προβλήμα υδροδότησης στα χωριά του δήμου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Έκκληση για τη σωστή διαχείριση του νερού από του κατοίκους των χωριών του δήμου Γ. Καραϊσκάκη, κάνει ο δήμαρχος Περικλής Μίγδος...


Σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες παρουσιάζονται προβλήματα υδροδότησης με μεγαλύτερα αυτή την στιγμή στην Άνω Καλεντίνη, Διάσελλο, Μηλιανά, Πηγές, Καστανιά αλλά και και στα άλλα χωριά!

Το πρόβλημα τις επόμενες μέρες θα επιδεινωθεί γιατί μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού καθώς αυξάνεται και η επισκεψιμότητα στα χωριά μας αλλά και γιατί ορισμένοι κάνουν αλόγιστη χρήση του νερού πιθανόν χωρίς να γνωρίζουν το μέγεθος του προβλήματος.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Περικλής Μίγδος "Καταβάλλονται προσπάθειες από συνεργεία του Δήμου για ορθολογιστική τροφοδοσία των δεξαμενών στα χωριά που υδροδοτούντε από τον Σύνδεσμο ύδρευσης.

Γίνοντε αποκαταστάσεις βλαβών και προσπάθειες σωστής διαχείρισης στην υπόλοιπα χωριά! 

Ιδιαίτερα στην Άνω Καλεντίνη όπου εστιάζεται συνεχόμενο πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες έγιναν πρόσθετες ενέργειες μετά τις υποδείξεις του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και προχωράμε με βάση αυτές τις υποδείξεις. 

Θα ακολουθήσει για το συγκεκριμένο θέμα νεότερη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων".

Καθημερινά οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για την περιοχή τους από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας η τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας γιατί έχουν πλήρη άποψη και ενημέρωση για την περιοχή τους. Έχουν εκδοθεί και αναρτηθεί ανακοινώσεις σε όλους τους οικισμούς σχετικές με την λυψειδρία στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη.

Οποιαδήποτε στιγμή και καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να έχετε ακριβή ενημέρωση ή να μεταφέρετε το πρόβλημα που εντοπίσατε άμεσα στον Δήμαρχο στο τηλέφωνο 6979482040.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Προβλήμα υδροδότησης στα χωριά του δήμου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4952222453249202418
item