Γιάννενα: ΣΥΔΛΙ - Συνεχής προσπάθεια για διασφάλιση της ποιότητας του νερού Γιάννενα: ΣΥΔΛΙ - Συνεχής προσπάθεια για διασφάλιση της ποιότητας του νερού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΣΥΔΛΙ - Συνεχής προσπάθεια για διασφάλιση της ποιότητας του νερού

Γιάννενα: ΣΥΔΛΙ - Συνεχής προσπάθεια για διασφάλιση της ποιότητας του νερού
Στη διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού και των ποιοτικών χαρακτηριστικών του υδροφόρου ορίζοντα του Λεκανοπεδίου επενδύει ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων. 
Ο πρόεδρος του ΣΥΔΛΙ, Ηλίας Αρλέτος, σε χθεσινές του δηλώσεις, αναφέρθηκε στην νέα δεξαμενή την οποία και τοποθετούν στην περιοχή της Αμφιθέας καθώς η προηγούμενη ήταν πολύ μικρότερη και δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής που είναι ιδιαίτερα αυξημένες εξαιτίας και της αύξησης των κατοικιών τα τελευταία χρόνια.
Η συγκεκριμένη αλλαγή στη δεξαμενή κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και να μη μένει ο κόσμος χωρίς νερό ειδικά τους θερινούς μήνες «Προτεραιότητα μας η αναβάθμιση των συστημάτων ώστε να μπορούμε να διαθέσουμε νερό και να μην αφήνουμε τα νοικοκυριά και τις κατοικίες για αυτό και την αναβαθμίζουμε με μεγαλύτερη χωρητικότητα» είπε , μιλώντας για την αναβάθμιση που τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί.
Ο κ. Αρλέτος αναφέρθηκε και στην γενική εικόνα σημειώνοντας ότι οι μεγάλες θερμοκρασίες, η λειψυδρία αλλά και όλοι οι άλλοι παράγοντες δημιουργούν ζητήματα με την διάθεση του νερού.
«Εάν υπάρξουν υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλο διάστημα θα δημιουργηθούν ζητήματα. Τα τελευταία χρόνια, οι καταναλώσεις αυξάνονται μιας και η ζήτηση είναι μεγαλύτερη. 
Οι καταναλωτές πέραν της οικιακής χρήσης, ποτίζουν και αυτό είναι ένα ζήτημα στην αύξηση της κατανάλωσης» , είπε σημειώνοντας ότι εάν προκύψει ανάγκη θα ενημερώσουν για περιορισμό της χρήσης του νερού για ποτίσματα ώστε να υπάρχει επάρκεια για τις καθημερινές ανάγκες του λεκανοπεδίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΣΥΔΛΙ - Συνεχής προσπάθεια για διασφάλιση της ποιότητας του νερού
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4070616949955420687
Σχόλια
item