Γιάννενα: Μία επίδειξη μόδας που ανέδειξε το έργο των σπουδαστών Γιάννενα: Μία επίδειξη μόδας που ανέδειξε το έργο των σπουδαστών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μία επίδειξη μόδας που ανέδειξε το έργο των σπουδαστών

Γιάννενα: Μία επίδειξη μόδας που ανέδειξε το έργο των σπουδαστών

H τρίτη κατά σειρά επίδειξη μόδας που έγινε στα Γιάννενα για την ανάδειξη του έργου των σπουδαστών της Σχολής Μόδας και Ομορφιάς του εκπαιδευτικού ομίλου, ολοκλήρωσε τον κύκλο των ΔΕΛΤΑ 360 Fashion Shows. 

Το Fashion Show, με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φιλοξενήθηκε στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης παρουσιάστηκαν οι εντυπωσιακές δημιουργίες των σπουδαστών Σχεδίου Μόδας με θέμα την Αρχαία Ελλάδα. 

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες εμπνεύστηκαν από την αρχαία ελληνική ιστορία και τη Μυθολογία και παρουσίασαν ένα άρτιο αποτέλεσμα που κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Το make up και το hairstyling των μοντέλων επιμελήθηκαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής αντίστοιχα εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο το θέμα του show. 

Κατά την έναρξη του show οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα πρωτοποριακό projection mapping, γεμάτο ήχο και φως. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβαν οι σπουδαστές των τμημάτων Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας. 

Οι σπουδαστές του τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων και Bartending επιμελήθηκαν ένα ξεχωριστό cocktail με Aperol Spritz σε συνδυασμό με Schweppes και προσέφεραν κρασιά από τη Zoinos Winery. 

Με τη σειρά της, η συνεργαζόμενη Σχολή Χορού Ανθής Βικελή παρουσίασε χορευτικό εμπνευσμένο από το θέμα της βραδιάς.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μία επίδειξη μόδας που ανέδειξε το έργο των σπουδαστών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 586925535820407570
Σχόλια
item