Γιάννενα: Με Θεαματικά Παιχνίδια Και Πολλές Συμμετοχές Συνεχίζεται Το 4ο ITF CUP



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 4ο ITF CUP ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Με θεαματικά παιχνίδια και πολλές συμμετοχές.

Με θεαματικά παιχνίδια συνεχίζεται το 4ο ITF CUP που φιλοξενείται από το μέχρι και τις 13 Ιουλίου, στα Γιάννενα, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (ΟΑΙ), στο Πάρκο Πυρσινέλλα.

Οι αγώνες διοργανώνονται με την αρωγή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Πάνω από 150 αθλητές και αθλήτριες από 30 χώρες, συμμετέχουν στο διεθνές πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με στόχο την διεκδίκηση των επάθλων και την συγκέντρωση πολύτιμων βαθμών στην κατάταξη.


Τα ελληνικά ταλέντα μας συστήνονται!

Ανάμεσα σε αυτούς τους αθλητές και τρία ταλέντα που είναι σίγουρο ότι θα απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια με τις επιδόσεις τους τόσο την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό καθώς πέραν του ότι είναι μέλη της εθνικής ομάδας, θέλουν να πετύχουν μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιες διοργανώσεις.

Ο Αλέξανδρος Ρουμπής είναι από την Χαλκίδα και είναι η τρίτη φορά που συμμετέχει στο ITF των Ιωαννίνων που χαρακτήρισε «κορυφαία διοργάνωση».


Ο Αλέξανδρος Ρουμπής αναφέρθηκε στις διακρίσεις του καθώς συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στην εθνική ενώ την επόμενη χρονιά θα φοιτήσει σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής. 


«Οι πόντοι που θα κερδίσει ο κάθε αθλητής είναι σημαντικοί. Για εμένα είναι στόχος να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο τουρνουά κάθε χρόνο. Τα τουρνουά, άλλωστε και η συμμετοχή μου σε αυτά,  μου εξασφάλισαν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι και η φοίτησή μου στην Αμερική με υποτροφία».

Η Αθηνά Πίττα είναι για δεύτερη χρονιά  στο Τουρνουά ITF του Ο.Α.Ι.
Επέλεξε και φέτος τα Γιάννενα μιας και η περσινή διοργάνωση την κέρδισε και έτσι αποφάσισε να επανέλθει. 


Πριν λίγες μέρες η Αθηνά, που συμμετέχει και εκείνη στην εθνική ομάδα, πέρασε στο Παγκόσμιο μαζί με άλλα δυο κορίτσια και βγήκαν τρίτες στο Πανευρωπαϊκό εξασφαλίζοντας συμμετοχή στους τελικούς του Παγκοσμίου.

Τέλος, η Δήμητρα Παύλου αναφέρθηκε στη διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο των αθλητών και των αθλητριών που συμμετέχουν. 


Η Δήμητρα, φέτος πήρε το Πανελλήνιο και αναχωρεί για το Πανευρωπαϊκό όπου θα συμμετάσχει πηγαίνοντας να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.  Παράλληλα ρωτήθηκε και για την συγγενική της σχέση με τη Μαρία Σιάκαρη λέγοντας ότι «είναι το πρότυπό της» ευχόμενη να ακολουθήσει τα δικά της χνάρια.

epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με Θεαματικά Παιχνίδια Και Πολλές Συμμετοχές Συνεχίζεται Το 4ο ITF CUP
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 35197914850820166
item