Γιάννενα: ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Πού ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε δάση Γιάννενα: ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Πού ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε δάση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Πού ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε δάση

Γιάννενα: ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Πού ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε δάση
Με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με την ιδιότητα και του Προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ιωαννίνων, τίθεται σε ισχύ μέχρι τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου (31-10-2019) η προληπτική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πάσης φύσεως οχημάτων και μηχανημάτων καθώς και την παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και περιοχές ειδικής προστασίας σε ημέρες και ώρες που ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς θεωρείται υψηλός.

Από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώθηκε ότι απαγόρευση ισχύει από τη δύση του ηλίου μέχρι την 6η πρωινή στους παρακάτω δασικούς, αγροτικούς οδούς και περιοχές του Νομού λόγω του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιών. 
- Στους Εθνικούς Δρυμούς του Νομού.
- Περιοχή Δασαρχείου Ιωαννίνων.

Σε όλο το Δασικό οδικό δίκτυο και περιοχές των Δημοσίων και Δημοτικών δασών των Τ.Κ. Τσεπελόβου, Σκαμνελίου, Ηλιοχωρίου, Βρυσοχωρίου και Λάϊστας του Δήμου Ζαγορίου εκτός της οδού από διασταύρωση Μελισσόπετρας προς Ράχη Πιστρίτσιος και Ράχη Μόρφας.
- Σε όλο το εσωτερικό οδικό δίκτυο και την περιοχή του Δασυλλίου Ιωαννίνων.
- Σε όλο το οδικό δίκτυο και την περιοχή του Δασυλλίου του λόφου Τ.Κ. Αβγού και σε όλο το οδικό δίκτυο και την περιοχή του καταφυγίου Θηραμάτων «Κουπάκια» του Δήμου Δωδώνης.
- Στις δασικές οδούς Γκουφολάσα- Φασούλι- Μπαλντινίσιο του Δ.Κ Μακρίνου και Καστανώνας Παλιοκαρυά Πέντε Αδέλφια του Δ.Κ. Καστανώνα του Δήμου Ζαγορίου.
- Στο οδικό δασικό δίκτυο του ελατοδάσους Πετροβουνίου του Δήμου Β. Τζουμέρκων.
- Στο Δασύλλιο Νήσου Ιωαννίνων.
- Στον αρχαιολογικό Χώρο Δωδώνης.

- Περιοχή Δασαρχείου Κόνιτσας.
Στις οδούς και περιοχές.
Ράχη Σουσνίτσας- Πέτρα Κώτσιου, Εικόνισμα Γιάκα-Ντρόχαλα, Αυχένας Καρατζίμα- Σαρπούνη, Ζάρος- Παναγιά- Μοναστήρι, Εικόνισμα Πηγής- Γαϊδουροχώραφα- Αυχένας Τάτσαινας, Πουρνιά- Πάτωμα, Καστανέα- Ανάληψη, Λαγκάδα- Προφ. Ηλίας Φούρκας, Πυρσόγιαννη προς Παναγιά – Λουτρά Αμαράντου, Γοργοπόταμος – θέση Λιόκου – Αετομηλίτσα του Δήμου Κόνιτσας.

- Περιοχή Δασαρχείου Μετσόβου.
Στις οδούς Τόκα – Βακαράτσα και Σαλατούρα – Βακαράτσα του Δήμου Ζαγορίου.
Σε όλες τις Δασικές οδούς και περιοχές του Δημοσίου και Δημοτικού Δάσους Τ. Κ. Βοβούσας πλην των οδών προς Περιβόλι και προς Ράχη Πιστρίτσιος – Μελισσόπετρας – Λάϊστα.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Πού ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε δάση
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5328534717280426550
Σχόλια
item