Άρτα: Με μεγάλη επιτυχία το 2nd Vidra's Trail

Άρτα: Με μεγάλη επιτυχία το 2nd Vidra's Trail
Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σκούπας «Η Αγία Μαρίνα» μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, τον Δήμο Αρταίων, το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και τη συμπαράσταση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος» Ν. Άρτας διοργάνωσε με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό γεγονός στο Μονοπάτι της Βίδρας με σκοπό την ανάδειξη του μονοπατιού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Το 2nd Vidra’s Trail έγινε πραγματικότητα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και σχόλια από τους αθλητές. Οι 2 διαδρομές των 15,6 χιλιομέτρων από Γέφυρα Πλάκας μέχρι Γέφυρα Τζαρή, και 8 χιλιόμετρων με εκκίνηση και τερματισμό στη Γέφυρα Τζαρή εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες.

Οι αθλητές και οι συνοδοί ξεκουράστηκαν στο μαγευτικό τοπίο δίπλα στο ποτάμι στους χώρους αναψυχής στον Κάρδαμο Σκούπας και γεύτηκαν τα εδέσματα που τους προσφέρθηκαν και ειδικά τις παραδοσιακές πίτες που με μεράκι ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού.

Νικητής των 15,6χλμ στέφτηκε ο Γιάννης Τσιαμπούλας με συνολικό χρόνο 1:20:32, 2ος ο Αναστάσιος Τομαρας με χρόνο 1:24:05 και 3ος ο Ηλίας Λαμπρούσης με χρόνο 1:24:35.

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η Δήμητρα Τσαλοκώστα με χρόνο 1:25:48, 2η η Γεωργία Σιώζου με χρόνο 1:47:22 και 3η την Μελίνα Φίνου με χρόνο 1:48:55.

Στα 8χλμ νικητής στέφτηκε ο Ηλίας Νάτσιας με συνολικό χρόνο 0:36:16, 2ος ο Γιώργος Χαρίτος με χρόνο 0:37:07 και 3ος ο Κέφης Δημήτρης με χρόνο 0:37:25.

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η Φωτεινή Τσοχαντάρη με χρόνο 0:45:59, 2η η Βάγια Τσαλοκώστα με χρόνο 0:46:24 και 3η την Ανίκα Κολπονδίνου με χρόνο 0:50:54.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί, όλους τους χορηγούς (OK ANYTIME MARKETS, ΣΥΡΡΑΚΟ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»- ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥΣΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ, ΤΖΑΜΙΑ ΤΖΑΡΗΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΑΡΚΕΤ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΦΗΚΑΣ, ΒΕΛΟΝΙΑ, ΞΕΝΩΝΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙΩ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΓΕΡΑΓΟΡΗΣ, ΜΠΕΗΣ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, EURONICS ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ, BIANCO E NERO, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΖΕΥΚΙ, ΠΟΡΤΑΤΙΦ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΦΡΑΝΣ, SAKKAS OLIVES, CAR SERVICE ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, FOTIS HOME, ΚΡΑΨΗΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NISISTA, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΕΦΥΡΙ ΠΛΑΚΑΣ, ΞΕΝΩΝΑΣ ΡΟΔΑΜΙ, THEASIS, ENOIKIAZOMENA ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, ROUISTA, ΨΗΣΤΑΡΙΑ «ΡΟΔΑΥΓΗ», ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ «Ο ΜΠΟΥΤΖΑΣ», ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΑΘΗΝΑΙΟΝ»ΟΔΟΧΕΙΟ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ», ALPINE ZONE, VI NATURA, TREKKING HELLAS, ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΙΤΣΟΣ, ΚΤΗΜΑΤΑ ΕΥΔΟΞΙΑ, ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM, ART TV, RUN247) για την συνεισφορά στην προσπάθειά του, καθώς και όλους τους εθελοντές που στάθηκαν διπλά όλες αυτές τις μέρες και με μεγάλη υπομονή και κόπο βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Τέλος, ο Σύλλογος, ευχαριστεί όλους όσοι έτρεξαν και στήριξαν το έργο του.


Αναλυτικά αποτελέσματα
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Με μεγάλη επιτυχία το 2nd Vidra's Trail
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 364034849825571861
item