Πρέβεζα: Ελεύθεροι αφέθηκαν 24χρονος και η 26χρονη που κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών Πρέβεζα: Ελεύθεροι αφέθηκαν 24χρονος και η 26χρονη που κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ελεύθεροι αφέθηκαν 24χρονος και η 26χρονη που κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών


Πρέβεζα: Ελεύθεροι αφέθηκαν 24χρονος και η 26χρονη που κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών
Ενώπιον των δικαστικών αρχών βρέθηκαν χθες ένας 24χρονος και μια 26χρονη οι οποίοι συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις και σύμφωνα με την αστυνομία  κατηγορούνταν για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της διακίνησης, αποθήκευσης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράνομης οπλοκατοχής.

Όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο τύπου, ο 24χρονος και η 26χρονη συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, οι οποίοι εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κυρίως κάνναβης) σε ουσιοεξαρτημένα άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, χρησιμοποιώντας τα σπίτια τους σαν χώρους αποθήκευσης και διακίνησης.

Έτσι, με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα τα δύο νεαρά αυτά άτομα αφέθηκαν ελεύθερα. 

Σε δηλώσεις τους, οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, κ. Γιάπρος του 24χρονου και κ.Παπαιωαννίδης της 26χρονης ανέφεραν:


Γιάπρος: Με σύμφωνη γνώμη του κ. Εισαγγελέα και της κ. Ανακρίτριας Πρωτοδικών Πρέβεζας επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον εντολέα μου και αφέθηκε ελεύθερος αφού έγινε δεκτό ότι δεν συνέτρεχαν στο πρόσωπό του οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επιβολή του ακραίου μέτρου δικονομικού καταναγκασμού της προσωρινής κράτησής του.

Παπαιωαννίδης: Σήμερα 5/7 η πελάτισσα μου πέρασε από την κ.Ανακρίτρια Πρέβεζας και τον κ.Εισαγγελέα Πρέβεζας, στο πλαίσιο της σύλληψης της που έλαβε χώρα την Τρίτη 3/7 και την οποία την βαραίνουν οι κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, με ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, η 26χρονη αφέθηκε ελεύθερη, έχοντας αίσιο τέλος. 
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ελεύθεροι αφέθηκαν 24χρονος και η 26χρονη που κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3184661008185178448
Σχόλια
item