Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα


Κριός♈
ΓενικάΑγαπητέ Κριέ, η σημερινή έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα ξυπνήσει αρκετή νοσταλγία και κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν που πονάνε, κυρίως όσον αφορά σπίτι και οικογένεια! Ωστόσο, έχεις την ευκαιρία για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, αφού πλέον πήρες τα μαθήματα σου από παρελθοντικές εμπειρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει τώρα η μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που ακόμα σε ενδιαφέρει και τον σκέφτεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει συναίσθημα και αισθησιασμό στην σχέση σου, ωστόσο οφείλεις να αποφύγεις τάσεις γκρίνιας και υπερβολής και θα είναι σίγουρα, μία όμορφη τρυφερή ημέρα για σένα και τον σύντροφο σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά θετική ημέρα για τα επαγγελματικά σου, αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς! Οικονομικά, θα υπάρχουν ορισμένα μικρά αναπάντεχα προβλήματα!


Ταύρος♉
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής μπορεί πλέον να βρίσκεται στο φιλικό για σένα Ζώδιο του Καρκίνου, ωστόσο η Ανάδρομη πορεία του, θα επαναφέρει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά, κάποια νέα και ειδήσεις που θα σε προβληματίσουν, πολλές περίεργες επαφές που σε μπερδεύουν και προβλήματα σε συναντήσεις ή μετακινήσεις! Ωστόσο, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής τώρα και πολύ περιζήτητος στους κύκλους σου, γι’αυτό εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, παρουσιάζει πολλές δυσκολίες και ίσως πρέπει να κάνεις πίσω σε πολλά! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν μέσα από μετακινήσεις και εξόδους, να έρθουν νέες γοητευτικές γνωριμίες και μπόλικο φλερτ, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι κάποια νέα, που πολύ πιθανόν να σε αγχώσουν και να σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική και σχέδια!

Δίδυμοι♊
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου, αφού κάποια προβλήματα, τώρα επανέρχονται! Η αστάθεια επανέρχεται και εσύ οφείλεις να είσαι υπομονετικός και λογικός και κυρίως να προσπαθήσεις σκληρά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ώστε να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις κατακτήσει και να απολαύσεις την ζωή, χωρίς ανασφάλεια και άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ανατρεπτική θα είναι η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου! Συγκεκριμένα, απέφυγε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και άσε να πάρει αυτός καλύτερα την πρωτοβουλία τώρα ή αργότερα, διότι αλλιώς θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μεν στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην καριέρα, θα φέρουν αστάθεια, γι’αυτό προστάτεψε όσο μπορείς, ό,τι έχεις πετύχει μέχρι τώρα! Οικονομικά έρχονται κάποια έξοδα που σε αγχώνουν!

Καρκίνος♋
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, από σήμερα, γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου σε επαφές και επικοινωνίες! Η ημέρα φέρνει προβλήματα μέσα από μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, εξόδους και γενικά μετακινήσεις, που θα σου προκαλέσουν λίγο άγχος και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στο ανούσιο φλερτ, στα ερωτικά παρορμητικά μηνύματα και στις νέες γνωριμίες, αντ’αυτού, πες ναι, σε έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για συζητήσεις προκειμένου να βρείτε λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας, διότι οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία, είναι σχεδόν σίγουρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ορισμένες ιδέες σου, θα φέρουν προβλήματα σε σένα τον ίδιο! Οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο απέφυγε υπογραφές και συμφωνίες!

Λέων♌
Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα που ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και να μην ακούς άφοβα την διαίσθηση σου, αφού αν πεις ναι σε ό,τι κι αν σου «λέει» το ένστικτο σου, πολύ πιθανόν να βγει λάθος και να σε απογοητεύσει! Οφείλεις επίσης να προσέξεις, την συμμετοχή σου σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, ώστε κάποιες αποκαλύψεις να μην σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η νοσταλγία και οι αναμνήσεις, σε γυρνούν σε ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, που ενδεχομένως για άλλη μία φορά θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου η σημερινή ημέρα, διότι παρασύρεσαι σε κρυφές ερωτικές επαφές και επικοινωνίες, απαγορευμένες συναντήσεις και αρκετά μυστικά και ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για οικονομικές συναλλαγές, αλλά όχι και για συμφωνίες ή υπογραφές! Επαγγελματικά, οφείλεις να προσπαθήσεις περισσότερο και να είσαι συγκεντρωμένος, διότι είσαι αρκετά επιρρεπής στα λάθη!

Παρθένος♍
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον φιλικό σου Καρκίνο, θα έχεις νέες εμπειρίες, επίτευξη των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση! Πολύ πιθανόν όμως, να παρατηρήσεις ασυνεννοησία και ίσως παρεξηγήσεις στις φιλικές σου σχέσεις, ιδίως λόγω της προκλητικής σου συμπεριφοράς! Γενικά, ετοιμάσου για πολλές αλλαγές, οι οποίες θα είναι κάποιες θετικές, αλλά και ορισμένες αρνητικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία, να βελτιώσεις τα πάντα και να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, για επανασύνδεση, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζονται σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις στον χώρο της δουλειάς, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις! Κάποια απρόσμενα μικρά οικονομικά προβλήματα έρχονται!

Ζυγός♎
Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τον Ανάδρομο Ερμή πλέον στον Καρκίνο, οφείλεις να σοβαρευτείς επικοινωνιακά και να μην παρασυρθείς από επικοινωνιακά λάθη ή παρορμητικές αποφάσεις που ενδεχομένως να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που επιθυμείς! Μπορείς τώρα να αποδείξεις την αξία σου κοινωνικά, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να προσέξεις την τάση σου για υπερβολικό ενθουσιασμό και αυθορμητισμό! Να σκέφτεσαι διπλά πριν δράσεις ή πριν αποφασίσεις για το επόμενο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, προτίμησε να μην μιλήσεις και να μην συζητήσεις για σοβαρά θέματα με τον σύντροφο σου, γιατί πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή κόντρες μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν θες σήμερα να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και φιλοδοξίες, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη! Οικονομικά, απέφυγε συμφωνίες και υπογραφές!

Σκορπιός♏
Γενικά
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, λόγω της Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Καρκίνο, έχεις μάλλον λάθος εκτιμήσεις και κάνεις γκάφες επικοινωνιακές που θα ρίξουν την καλή σου ψυχολογία και θα σε προσγειώσουν απότομα! Μην παρασύρεσαι σε παρορμητικά και αυθόρμητα λόγια, λόγω αισιοδοξίας, χαράς και κεφιού! Επιπλέον προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις σου, αλλά και οι γνωριμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σκέψου πριν προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο σου, για να πραγματοποιήσετε αυτήν την περίοδο, γιατί μάλλον δεν θα «πάει» έτσι όπως περιμένετε! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, επαφές, επικοινωνίες αλλά και μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν, μέσα από ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα επανέρχονται στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και αρκετά έξοδα!

Τοξότης♐
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα σε μπερδέψει αρκετά, όσον αφορά το τι πραγματικά θες από την ζωή σου και σίγουρα δεν είναι η ιδανική ημέρα για να πάρεις σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις! Μάθε να συνδυάζεις την διορατικότητα σου με την λογική, ώστε να μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα για τους άλλους! Ίσως θες τώρα, να κλειστείς στον εαυτό σου και να αφιερωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου με προσοχή προς έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει, ιδίως αν είναι απαγορευμένος! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου! Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για ζήλια και καχυποψία, που σε ρίχνει σε αρκετά επικοινωνιακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά ήπια ημέρα για τα επαγγελματικά σου η σημερινή, ωστόσο οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο!

Αιγόκερως♑
Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με τον Ερμή να αρχίζει την φαινομενικά Ανάδρομη πορεία του, απέναντι σου, στο Ζώδιο του Καρκίνου, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παρελθοντικές παρεξηγήσεις, τσακωμούς ή ρήξεις! Οφείλεις λοιπόν, να προσέχεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς και πριν μιλήσεις ή στείλεις μήνυμα, να το σκεφτείς και να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου, αρκετά καλά και λογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, δυσκολεύει και ίσως παρουσιάσει προβλήματα και ασυνεννοησία! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε τώρα νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν φαίνονται αξιόλογες ευκαιρίες! Η περίοδος ωστόσο, σε ευνοεί για επικοινωνία με άτομα του ερωτικού παρελθόντος και για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ακατάλληλη ημέρα για συνεργασίες και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, καλύτερα να αποφευχθούν συμφωνίες και αποφάσεις σήμερα!

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Φίλε Υδροχόε, ο Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο, θα επαναφέρει σήμερα, αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, κυρίως για υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος! Ενδεχομένως να αγχωθείς και να κουραστείς λίγο παραπάνω τώρα, αλλά αν οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα σου μένει και καιρός για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιμένεις χωρίς λόγο σε λεπτομέρειες και σταμάτα να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφο σου, διότι αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, από τον χώρο της εργασίας σου, ίσως δείξει το ενδιαφέρον του σε σένα άμεσα ή έμμεσα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η απόδοση σου στην δουλειά είναι στα καλύτερα της, αλλά οι συναδελφικές σχέσεις θέλουν βελτίωση! Οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα, για θέματα καθημερινότητας και ομορφιάς!

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Σίγουρα φίλε Ιχθύ, με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο, κάνεις λάθη επικοινωνιακά στους κοινωνικούς σου κύκλους, κυρίως λόγω έπαρσης και η καλή σου φήμη κλονίζεται! Τυχερές συγκυρίες, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου, αρκεί να προσπαθήσεις πολύ, να παραμείνεις κάθε στιγμή προσγειωμένος και ώριμος! Γενικά, βιώνεις μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε το ανώριμο και ανούσιο φλερτ που σε εκθέτει, γιατί μάλλον δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Ωστόσο, ένα άτομο από το παρελθόν, επιστρέφει σε σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα μέσα στην σχέση σου! Προσοχή μόνο στην τάση σου για απληστία και εγωισμό, απέναντι στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη σε βοηθά σε επάγγελμα και χρήμα και έτσι, καταφέρνεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες!

oroskopos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 2615569103099780981
item