Άρτα: Στο Επιμελητήριο Άρτας 17-19 Οκτωβρίου, το 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Άρτα: Στο Επιμελητήριο Άρτας 17-19 Οκτωβρίου, το 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στο Επιμελητήριο Άρτας 17-19 Οκτωβρίου, το 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Άρτα: Στο Επιμελητήριο Άρτας 17-19 Οκτωβρίου, το 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία του 11ου Συνεδρίου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Φόρουμ των Επιμελητηρίων της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής και Ιονίου, τη διοργάνωση του οποίου διεκδίκησε και ανέλαβε το Επιμελητήριο Άρτας.
Tο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Άρτα στις 17-19 Οκτωβρίου 2019 και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι 41 Επιμελητηρίων-μελών του Forum, που προέρχονται από τις χώρεςΑλβανία, Βοσνία –Ερζεγοβίνη,Ιταλία, Κροατία, Μοντενέγκρο, Σερβία, Σλοβενία και Ελλάδα.
Παράλληλα με το Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί και η έκτακτη συνέλευση του Φόρουμ, όπου θα τεθεί προς έγκριση η τροποποίηση του καταστατικού -η οποία συζητήθηκε ήδη στη συνεδρίαση της 8ης Μαΐου 2019- με την προσθήκη δύο επιπλέον αντιπροέδρων, όπως επίσης, την εναλλαγή της Προεδρίας και της Αντιπροεδρίας στα ιδρυτικά Επιμελητήρια του Φόρουμ: το Οικονομικό Επιμελητήριο του Splitκαι το Εμπορικό Επιμελητήριο των Marche.
Το Φόρουμ έχει έξι θεματικές ομάδες εργασίας που αφορούν στη γεωργία, το περιβάλλον, την αλιεία και την υδατοκαλλιέργεια, τον τουρισμό, τις μεταφορές και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.
Ειδικότερα, για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα οι βασικοί πυλώνες της είναι σύμφωνοι με τις δύο οριζόντιες προτεραιότητες της EUSAIR και δεν είναι άλλοι από την «Έρευνα, καινοτομία και ανάπτυξη των ΜμΕ/δημιουργία ικανοτήτων».
Το συνέδριο, λοιπόν θα εστιάσει στους τομείς που προαναφέρθηκαν, που είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας τόσο σε τοπικό όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στο Επιμελητήριο Άρτας 17-19 Οκτωβρίου, το 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5913998947870107125
Σχόλια
item