Το Twitter «υποδέχεται» Βασιλικό και Κουίκ στο ΣΥΡΙΖΑ: «Εκφράζεται ταυτόχρονα και η Αριστερά και η Πρόοδος»!

Το Twitter «υποδέχεται» Βασιλικό και Κουίκ στο ΣΥΡΙΖΑ: «Εκφράζεται ταυτόχρονα και η Αριστερά και η Πρόοδος»!

«Χαμός» έγινε στα social media με την ανακοίνωση του ονόματος του 85χρονου Βασίλη Βασιλικού ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας και την επιβεβαίωση πως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και ο Τέρενς Κουίκ.

Οι περισσότεροι χρήστες σχολιάζουν με χιούμορ την επιλογή ενός ηλικιωμένου ως επικεφαλής στο επικρατείας, μια θέση που είναι χαρακτηριστική και δηλώνει το στίγμα του κάθε κόμματος εν όψει εκλογών.

«Ο Βασιλικός αποδείχτηκε τελικά μαϊντανός...», «Και δεύτερος Βασιλικός στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την Κουντουρά», «Ο σύριζα έχει επικεφαλή στο ψηφοδέλτιο του, Βασιλικό στο όνομα, παρακάτω βασιλικούς στην ιδεολογία και στο τέλος τις γλάστρες», «Γεννηθείς μόλις το 1934 ο Βασίλης Βασιλικός αποτελεί, οπωσδήποτε, εξαιρετική ελπίδα για τον δύσμοιρο τούτον τόπο» γράφουν κάποιοι, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και «φιλοσυριζαϊκά» accounts κατέκριναν τον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του αυτή.

Αν ήθελαν να βάλουν μια εμβληματική μορφή της τέχνης κ του πολιτισμού ή αυτόν ή τον Μίκη Θεοδωράκη θα πρότειναν. Μάντεψε! Μια χαρά ειναι!
Ημαρτον. Εχει μεινει κανα αλλο σαψαλο να βαλουμε? Ή μηπως να θυμηθουμε πως ο Βασιλικος τα 8 χρονια των μνημονιων εβγαινε μόνο στην Βικυ Φλεσσα σαν ξελιγωμενος μπαρμπα λιγουρης και δεν ελεγε κουβεντα ,παρα μονο αμπελοφιλοσοφιες
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη sexist pig Al-Auh-Andro 🐽
Στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν αντί για τον Βασιλικό επικεφαλής του επικρατείας να πάνε σε ένα σταθμό μετρό να αρπάξουν τον πρώτο τυχαίο άνθρωπο που θα βγει απ' το βαγόνι και να βάλουν αυτόν. Στατιστικά θα ήταν πιθανότατα καλύτερη επιλογή.
28 people are talking about this
«Θερμή» ήταν και η υποδοχή της υποψηφιότητας του Τέρενς Κουίκ, ενός πολιτικού που μέχρι πρότινος ήταν ταυτισμένος με την Δεξιά και στις εκλογές της 7ης Ιουλίου το όνομά του θα φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας... 

«Ψηφίζουμε Τέρενς Κουίκ για να μην επιστρέψει η δεξιά», «Μετά την Χρυσοβελώνη, τον Κουίκ και τον Παπαχριστόπουλο να πάρετε και τον Κασιδιάρη παιδιά για να ξέρουν και οι πολύ αριστεροί τι να ψηφίσουν», 


«Θα έχει μεγάλη πλάκα να εκλεγούν Κουίκ,Χρυσοβελώνη,Παπαχριστόπουλος,και οι άλλοι ακροδεξιοί που έχει στα ψηφοδέλτιά του ο ΣΥΡΙΖΑ και να μείνει απέξω ο Κουρουμπλής ,όπως έγινε και στις ευρωεκλογές»!

Ο ορισμός της . Να τρώς χυλόπιτα απο τον και να σπρώχνεις σαν "γερό αριστερό χαρτί" τον , άλλον γυρολόγο που επί δεκαετίες κάααθεται στις δάφνες του κάποτε "μεγαλείου" της .
See Άλλα Λόγια's other Tweets
Από άγχος να κάνουν γρήγορα γρήγορα άνοιγμα σε όλους τους πολιτικούς χώρους οι Συριζαίοι, έβαλαν στο ψηφοδέλτιο τον πρώτο Βασιλικό που βρήκαν.
See momus's other Tweets

Γεννηθείς μόλις το 1934 ο Βασίλης Βασιλικός αποτελεί, οπωσδήποτε, εξαιρετική ελπίδα για τον δύσμοιρο τούτον τόπο..
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Γέρων Δημήτριος

Το είχα ξεχάσει, αλλά ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι πρότινος στήριζε το κόμμα Βαρουφάκη, ο Βασίλης Βασιλικός, ήταν και με τη ΔΗΜΑΡ. Εδώ σε προεκλογικό σποτ της. https://www.youtube.com/watch?v=UCBTiV9MHnA&fbclid=IwAR1TTwVDJrfM2UkR3BVkw7ctH00Lm_AnxlVDugJhvKNSh_3RtF3tkzdYUhk 
41 people are talking about this
Με αφορμή τον Βασίλη Βασιλικό σήμερα μάθαμε ότι η νεολαία της χώρας και οι σούπερ ντούπερ επαναστάτες ψηφίζουν κόμμα με βάση ποιός είναι επικεφαλής στο Επικρατείας....Μάλιστα....Στην Αλέκα παιδιά, να μην σας κρατάμε...
See Γιώργος Μαλκότσης's other Tweets
διαμαρτυρονται οι συριζαιοι για τον βασιλικο και οχι για τον κουικ
τι ζουμε ρε φιλε?
23 people are talking about this
Αφού συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτια της αριστερας τους κατ’ ουσίαν βασιλικούς είπε να επισφραγίσει τη δημιουργία νέας συνιστώσας ΣΥΡΙΖΑ και με έναν Βασιλικό κατ’ όνομα ως επικεφαλής του Επικράτειας. Λογικό.
See Apostolos Pistolas's other Tweets
================================================== ==================================================
Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αν αντί για τον Βασιλικό βάζατε μόνο τη γλάστρα θα είχατε μεγαλύτερο γκελ στον κόσμο. Γνώμη μου
See narc(OS)'s other Tweets
Βασίλης Βασιλικός 2017: Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε την υποταγή!!!

Βασίλης Βασιλικός 2019: Επικεφαλής ψηφοδελτίου επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ.

Πράγματι μόνο στον Σύριζα βρίσκει ένας το σπίτι του ως πλήρης ανακόλουθος για μιά καρέκλα και έναν μισθουλάκο.
24 people are talking about this
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις ορισμένων για το ότι ο Βασίλης Βασιλικός είναι στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτούς που μπλέξαμε σύντροφοι κανονικά ο Σαρτζετάκης έπρεπε να κατέβει. Κάτω η ακροδεξιά πανούκλα!
See Γιώργος Μαλκότσης's other Tweets
Βασίλης Βασιλικός επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και από το Α' Νεκροταφείο ακούγονται υπόκωφοι γδούποι.
See 📸 spiral architect 🇰🇵's other Tweets
Λογικά Νο 2 στο Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δούμε τη Νοτοπουλου. Ο βασιλικός και η γλάστρα πάνε μαζί.
19 people are talking about this
Ο σύριζα έχει επικεφαλή στο ψηφοδέλτιο του, Βασιλικό στο όνομα, παρακάτω βασιλικούς στην ιδεολογία και στο τέλος τις γλάστρες.
See kostasxatzakis's other Tweets
Με Βασιλικό και Κουίκ εκφράζεται ταυτόχρονα και η Αριστερά και η Πρόοδος. Πάνο λείπεις!
See Konstantinos Manikas's other Tweets
Ο πανικός που έσπειρε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών αποτυπώνεται στις προεκλογικές πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις επιλογές των προσώπων. Ο Βασιλικός ως επικεφαλής του Επικρατείας δείχνει ότι στην Κουμουνδούρου έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και περιμένουν απλά το μοιραίο.
See Rick Blaine's other Tweets

Ο Βασίλης Βασιλικός επικεφαλής του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

We can't show you everything!

We automatically hide photos that might contain sensitive content.
View image on Twitter
Ο Βασίλης Βασιλικός επικεφαλής του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ pic.twitter.com/71MdtNmJVB
View image on Twitter
See Rick Blaine's other Tweets







epirusblog.gr
5 of 5
Το Twitter «υποδέχεται» Βασιλικό και Κουίκ στο ΣΥΡΙΖΑ: «Εκφράζεται ταυτόχρονα και η Αριστερά και η Πρόοδος»!
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2665835781212967338
item