Το Twitter «γλεντάει» την πρόσληψη του γιου του Παϊτέρη με εντολή Σπίρτζη Το Twitter «γλεντάει» την πρόσληψη του γιου του Παϊτέρη με εντολή Σπίρτζη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το Twitter «γλεντάει» την πρόσληψη του γιου του Παϊτέρη με εντολή Σπίρτζη

Το Twitter «γλεντάει» την πρόσληψη του γιου του Παϊτέρη με εντολή Σπίρτζη

Η είδηση του διορισμού του γιου του Βασίλη Παϊτέρη με εντολή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη μόλις πέντε εβδομάδες πριν από τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές έχει προκαλέσει αντιδράσεις και πολλά σχόλια. 

Ήδη στο Twitter οι χρήστες σχολιάζουν με το δικό τους καυστικό τρόπο.

View image on TwitterView image on Twitter
Στο δημόσιο με σύμβαση ο γιος Παϊτέρη με υπογραφή Σπίρτζη. Γραμμάτια είναι αυτά. Ότι προλάβουμε.
22 people are talking about this
View image on TwitterView image on Twitter
Στο δημόσιο με σύμβαση ο γιος του Παϊτέρη.
Γι'αυτό οι Ρομά έκαναν πάρτυ στις συγκεντρώσεις του Τσίπρα!
See Δημήτρης Ανδριόπουλος's other Tweets
Μέχρι και το γιό του Παϊτέρη διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ....😂😂😂😂
15 people are talking about this
Ρουσφέτια μέχρι την τελευταία στιγμή από τους κομιστές του νέου.
Ο πρώην υποστηριχτής του Τσοχατζόπουλου, Σπίρτζης, διορίζει τον γιο του Παϊτέρη εξοφλώντας την αμέριστη και...άδολη υποστήριξη του μπαμπά
See ΛΩΤΟΦΑΓΟΣ's other Tweets
Τι ακριβώς υπηρεσίες θα προσφέρει ο γιος Παϊτέρη στις καταστροφές που έγιναν στα Χανιά, που ειρησθω εν παρόδω, έχουν διορθωθεί σε πολύ πολύ μεγάλο βαθμό ???
See Zoi Oikonomidou's other Tweets
Τον γιο του τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη διόρισε στη ΓΓ του υπουργειου Υποδομών ο Χρήστος Σπίρτζης για τους επόμενους 8 μήνες. Μίλησα με τον κ. Παϊτέρη ο οποίος μου είπε πως είχε ζητήσει από τον υπουργό να "τακτοποιήσει" κάπου τον γιο του εδώ και μήνες.
Φιλε μου διορισε τον διευθυντη του γραφειου του και τον αδερφο του, ο γιος του Παϊτερη μας πειραξε;
See Nikos's other Tweets
"επικοινώνησε με το γνωστό τραγουδιστή και εκείνος του απάντησε πως είχε ζητήσει από τον υπουργό να "τακτοποιήσει" κάπου τον γιο του εδώ και μήνες!" https://omadaalithias.gr/node/1886 
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Seafalios

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ σε περίπου 30 προσωρινές προσλήψεις έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στον τομέα αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών για τον Νομό Χανίων.

Οι προσλήψεις, που αποφασίστηκαν πέντε εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, έγιναν προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την δυτική Κρήτη τον Φεβρουάριο.

Οι προσλήψεις έχουν χρονική διάρκεια οκτώ μηνών και πραγματοποιούνται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και ορισμένου χρόνου.

Μεταξύ των προσληφθέντων είναι ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη.

Όπως ανέφερε ο κ. Παϊτέρης στον ΣΚΑΪ είχε ζητήσει από τον κ. Σπίρτζη να προσλάβει τον γιο του προ αρκετών μηνών, χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός πως ο υπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα του.
epirusblog.gr
5 of 5
Το Twitter «γλεντάει» την πρόσληψη του γιου του Παϊτέρη με εντολή Σπίρτζη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3713831372460836895
Σχόλια
item