Ήπειρος: Δωρεά οχημάτων από τον TAP στην Αποκεντρωμένη Ήπειρος: Δωρεά οχημάτων από τον TAP στην Αποκεντρωμένη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Δωρεά οχημάτων από τον TAP στην Αποκεντρωμένη

Ήπειρος: Δωρεά οχημάτων από τον TAP στην Αποκεντρωμένη
Τελετή παράδοσης-παραλαβής έξι οχημάτων δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (Trans Adriatic Pipeline AG-TAP) προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, έγινε χτες στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κοζάνη.
Παρουσία του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειου Μιχελάκη και υπηρεσιακών παραγόντων, ο Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου για τη Δυτική Μακεδονίας  Μιχάλης Γκοσλιόπουλος παρέδωσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση τα οχήματα τύπου «4χ4 ανοιχτό φορτηγό pick-up», στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει ο ΤΑΡ στις γεωγραφικές περιοχές του διέρχεται, συνεχίζοντας την κοινωνική του αποστολή με ενέργειες και δράσεις πλήρως συνυφασμένες με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και του περιβάλλοντος.
Ο Συντονιστής κ. Μιχελάκης ευχαριστώντας θερμά τον Μιχάλη Γκοσλιόπουλο και την εταιρεία, δήλωσε ότι «με τη δωρεά αυτή αναβαθμίζεται σημαντικά ο στόλος των οχημάτων των δασικών υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η αξιοποίηση των οποίων θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος της δασικής προστασίας, του περιβάλλοντος και των πολιτών γενικότερα». 
Τέλος ο κ. Μιχελάκης εξήρε το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, όρος που είναι πλήρως αναγνωρίσιμος και ταυτόσημος όπως σημείωσε, με τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου γνωστό ως ΤΑΡ.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Δωρεά οχημάτων από τον TAP στην Αποκεντρωμένη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2453638075716762922
Σχόλια
item