Πρέβεζα: Tέλος το καθεστώς των εργολάβων σίτισης και φύλαξης στο «Γ.Ν. Πρέβεζας»

Πρέβεζα: Tέλος το καθεστώς των εργολάβων σίτισης και φύλαξης στο «Γ.Ν. Πρέβεζας»
Η Διοίκηση του Γ Ν Πρέβεζας ανακοινώνει, στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των Υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες της περιοχής μας, την πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Ειδικότερα πρόκειται για την πρόσληψη
  1. τριών (3) ατόμων, ειδικότητας ΥΕ Τραπεζοκόμων (ΑΔΑ: 6ΕΝΣ469079-ΘΣΛ), για την αντιμετώπιση αναγκών εστίασης και
  2. πέντε (5) ατόμων, ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Ασφάλειας και Φύλαξης (ΑΔΑ: ΩΟΤΣ469079-ΜΩΖ), για την αντιμετώπιση αναγκών φύλαξης του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας
Με τις παραπάνω προσλήψεις λαμβάνει τέλος το καθεστώς των εργολάβων σίτισης και φύλαξης στο «Γ.Ν. Πρέβεζας», με την μετάβαση από το καθεστώς της ανάθεσης σε Εξωτερικό Συνεργείο, στη νέα μορφή των ατομικών συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου.

Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ορισθέντα κριτήρια του άρθρ. 63 του Ν.4430/2016 και του άρθρ. 107 του Ν.4461/2017, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρ. 21 του Ν.2190/1994 και φυσικά τις αδιάβλητες διαδικασίες – σε όλα τα στάδια- υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ.

Στην ανακοίνωση του ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας Μιλτιάδης Παππάς αναφέρει «έχουμε κάθε λόγο να κατακλυζόμαστε από αισθήματα ικανοποίησης και δικαίωσης για το θεσμικό επιστέγασμα μιας επιλογής που στοχεύει ανοιχτά αφενός στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και των φορολογουμένων πολιτών και αφετέρου στην εργασιακή κανονικότητα και σταθερότητα των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας, που έχουν κι αυτοί σήμερα κάθε λόγο να χαίρονται μαζί μας την επιτυχία αυτή.»

Αναλυτικές πληροφορίες για τις προσλήψεις θα βρείτε στον ιστότοπο του Νοσοκομείου μας www.prevezahospital.gr .
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Tέλος το καθεστώς των εργολάβων σίτισης και φύλαξης στο «Γ.Ν. Πρέβεζας»
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6588287358236726075
item