Πώς να κάνετε εντύπωση από την πρώτη στιγμή; Δείτε τα social tips Πώς να κάνετε εντύπωση από την πρώτη στιγμή; Δείτε τα social tips | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πώς να κάνετε εντύπωση από την πρώτη στιγμή; Δείτε τα social tips

Πώς να κάνετε εντύπωση από την πρώτη στιγμή; Δείτε τα social tips
Η πρώτη εντύπωση που δίνουμε είναι σύμφωνα με έρευνες πολύ σημαντική και σχηματίζεται στα πρώτα 7 δευτερόλεπτα, αφού τον συναντήσουμε.
Απαλλαχτείτε από το άγχος, που μπορεί να σας καταβάλει σε οποιαδήποτε περίπτωση πρώτης γνωριμίας και μη φοβηθείτε αυτά τα πρώτα 7 δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επαφής και συνομιλίας, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε το άλλο άτομο σημαντικό.
Δείτε παρακάτω μερικούς τρόπους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε την υπέροχη προσωπικότητα σας. 
Να είστε στην ώρα σας
Να δίνετε πάντα στον εαυτό σας τη δυνατότητα να προετοιμαστεί κατάλληλα και να προγραμματίζετε το χρόνο σας, ώστε να αποφεύγονται διάφορες καθυστερήσεις λόγω κυκλοφορίας ή parking.
Παρακολουθήστε τη γλώσσα του σώματος
 Μελέτες έχουν αποδείξει ότι έχει σχεδόν τέσσερις φορές μεγαλύτερη επιρροή την πρώτη φορά που γνωρίζετε κάποιον, από τα πράγματα για τα οποία θα μιλήσετε στην πραγματικότητα. 
Το γνήσιο χαμόγελο σας αποτελεί την προσωπική σας νίκη σε ό,τι αφορά τη δημιουργία μιας πρώτης καλής εντύπωσης. Το ίδιο ισχύει και για μια σταθερή, γερή χειραψία και μια σκόπιμη έντονη επαφή στα μάτια.
Ξεκινήστε τη συζήτηση
Προετοιμαστείτε λίγο πριν και μάθετε κάτι ενδιαφέρον, για το άτομο που πρόκειται να συναντήσετε ή για την εταιρεία που αντιπροσωπεύει (εάν μιλάμε για κάποιο επαγγελματικό meeting) και στη συνέχεια ξεκινήστε τη συζήτηση με αυτό. 
Ωστόσο, εάν τα παραπάνω σας φαίνονται δύσκολα, απλώς πείτε μια φράση όπως «Πώς ήταν η μέρα σας;» Και φυσικά, μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!
Να είστε θετικοί 
Η στιγμή που γνωρίζετε κάποιον για πρώτη φορά δεν είναι η κατάλληλη για να του μεταφέρετε αρνητική ενέργεια. Εάν είστε πράγματι κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι θα ήταν καλύτερα να μεταθέσετε το ραντεβού σας για μια επόμενη φορά, που η διάθεση σας θα είναι καλύτερη και η θετική σας στάση θα κάνει σίγουρα μια καλή πρώτη εντύπωση. 
Παραμείνετε συγκεντρωμένοι
Όταν το πρόσωπο που συναντάτε αισθάνεται ότι γίνεται κατανοητό και έχει την πλήρη προσοχή σας, το παιχνίδι έχει κερδηθεί! Αφήστε τη συνομιλία να εξελιχθεί, πιαστείτε από οτιδήποτε ενδιαφέρον σας πει ο συνομιλητής σας και αναδείξτε την επιθυμία σας για πραγματική επικοινωνία.
Μην ξεχνάτε τους τρόπους σας
Η πρώτη εντύπωση στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ευγένεια του ανθρώπου που έχουμε απέναντι μας -συνεπώς και στη δική μας.

epirusblog.gr
5 of 5
Πώς να κάνετε εντύπωση από την πρώτη στιγμή; Δείτε τα social tips
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6754752892707444603
Σχόλια
item