ΓΕΣ: Επίσκεψη του Επιθεωρητή Στρατού σε ΠΕ της ΑΣΔΕΝ στη Ρόδο [pics] ΓΕΣ: Επίσκεψη του Επιθεωρητή Στρατού σε ΠΕ της ΑΣΔΕΝ στη Ρόδο [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΓΕΣ: Επίσκεψη του Επιθεωρητή Στρατού σε ΠΕ της ΑΣΔΕΝ στη Ρόδο [pics]

ΓΕΣ: Επίσκεψη του Επιθεωρητή Στρατού σε ΠΕ της ΑΣΔΕΝ στη Ρόδο [pics]
Ο Γενικός Επιθεωρητής του Στρατού, Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή ευθύνης της ΑΣΔΕΝ στην Ρόδο, όπου και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των δυνάμεων του Στρατού Ξηράς.
Εν μέσω εξελίξεων και εντάσεων στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, είναι πολύ σημαντικό οι δυνάμεις του Στρατού και ιδιαίτερα αυτών που υπηρετούν στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων, να βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού (ΓΕΠΣ) Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, πραγματοποίησε επίσκεψη στη νήσο Ρόδο, στην Περιοχή Ευθύνης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).
Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ»), Υποστράτηγο Νικόλαο Φλάρη, επισκέφθηκε Μονάδες, εγκαταστάσεις και Επιτηρητικά Φυλάκια του Σχηματισμού.
Διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας, η λειτουργικότητα των μέσων και το εξαιρετικό ηθικό του προσωπικού.
Δείτε φωτογραφίες:
epirusblog.gr
5 of 5
ΓΕΣ: Επίσκεψη του Επιθεωρητή Στρατού σε ΠΕ της ΑΣΔΕΝ στη Ρόδο [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1506839816785521910
Σχόλια
item