Πρέβεζα: Στην Πρέβεζα οι Jive Aces για το πάρτι του καλοκαιριού Πρέβεζα: Στην Πρέβεζα οι Jive Aces για το πάρτι του καλοκαιριού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στην Πρέβεζα οι Jive Aces για το πάρτι του καλοκαιριού

Πρέβεζα: Στην Πρέβεζα οι Jive Aces για το πάρτι του καλοκαιριού

Το Preveza Jazz Festival εξασφάλισε την εμφάνιση της Νο 1 μπάντας swing του Ηνωμένου Βασιλείου για μια αποκλειστική εμφάνιση στη χώρα μας, στην Πρέβεζα. 

Οι Jive Aces το 8μελές συγκρότημα με την πιο feelgood διάθεση έρχεται από το Λονδίνο στην Πρέβεζα την Παρασκευή 9 Αυγούστου για να ξετυλίξει το soundtrack της ζωής μας και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους. 

Να μας διασκεδάσει με όλες τις μεγάλες και γνώριμες επιτυχίες των δεκαετιών 30’s, 40’s, 50’s kai 60’s σε μοντέρνες ενορχηστρώσεις. 

Οι Jive Aces συνδυάζουν το beat, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του rock and roll, με την διασκέδαση και το ρυθμό του swing, όλα αυτά σε ένα. Το μουσικό τους ταξίδι ξεκινά από τον Elvis Prisley και τον Bill Haley και φτάνει ως τον Louis Prima και τον Frank Sinatra. 

Ποιος δε θάθελε να ξανακούσει μια βραδιά του Αυγούστου το Summertime, το Μack the Knife, το La Dolce Vita, το Singing in the rain, το Buona sera seniorita, 

Το Blue moon, το Fever αλλά και το La vie en rose της Πιάφ μαζί με το πολυαγαπημένο Bring me sunshine με τα 3,3 εκατομμύρια προβολές στο youtube στις πιο σύγχρονες εκδοχές τους. 

Χτύπημα των ποδιών, παλαμάκια, στριφογύρισμα στον ξέφρενο ρυθμό του swing είναι αυτά που πηγάζουν αυθόρμητα από τα μέλη της μπάντας όταν βρίσκονται στην σκηνή. Οι Jive Aces τρελαίνονται για τον ρυθμό και τον χορό μα πιο πολύ τους αρέσει να μεταδίδουν την ενέργεια τους στο κόσμο. 

Το ξεχωριστό αυτό πάρτι που θα «στηθεί» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας«Γιάννης Ρίτσος» με την εγγύηση του Preveza Jazz Festival θα ανοίξει το δικό μας « Diakrotima”. Ώρα έναρξης 22:00 Εισιτήρια: Προπώληση 15 ευρώ, Πόρτα: 20 ευρώ.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στην Πρέβεζα οι Jive Aces για το πάρτι του καλοκαιριού
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4187304210793613721
Σχόλια
item