Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει πόσα κιλά ζυγίζει! Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει πόσα κιλά ζυγίζει! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει πόσα κιλά ζυγίζει!

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει πόσα κιλά ζυγίζει!
To «Question Sticker» έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό στο Instagram. Η επιλογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω ενός αυτοκόλλητου.
Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχε για μια ακόμα φορά στο… παιχνίδι αυτό και απάντησε δημόσια σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι της.
Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το βάρος της, το οποίο δεν δίστασε να αποκαλύψει δημόσια. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «Πόσα κιλά είσαι;», η όμορφη Χριστίνα απάντησε χωρίς ενδοιασμούς: «60!». 
Μάλιστα, συνόδευσε την απάντησή της αυτή με μια φωτογραφία που είχε βγάλει κατά τη διάρκεια προπόνησής της, στην οποία πόζαρε με κολάν και αθλητικό τοπ, εντυπωσιάζοντας με το καλλίγραμμο κορμί της.
Μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα αυτοκόλλητο σε σχήμα βαράκι, αφήνοντας να εννοηθεί πώς διατηρείται σ’ αυτά τα κιλά λόγω της γυμναστικής που κάνει καθημερινά.
Εμάς πάντως η Χριστίνα Μπόμπα μας αρέσει όπως και να είναι!
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει πόσα κιλά ζυγίζει!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4580034947835275496
Σχόλια
item