Ευγενία Δημητροπούλου: Είναι ξανά ερωτευμένη – Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! Ευγενία Δημητροπούλου: Είναι ξανά ερωτευμένη – Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευγενία Δημητροπούλου: Είναι ξανά ερωτευμένη – Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!

Ευγενία Δημητροπούλου: Είναι ξανά ερωτευμένη – Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!
Ήταν Οκτώβριος του 2018 όταν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Άλκης Κούρκουλος αποφάσισαν να βάλουν τελεία στη θυελλώδη σχέση τους και να ακολουθήσουν διαφορετικά μονοπάτια έπειτα από περίπου τρία χρόνια κοινής πορείας.
Το ζευγάρι που ερωτεύτηκε παράφορα αποφάσισε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους από την αρχή έως το τέλος του δεσμού του. 
Ακόμα και αν πολλές φορές γινόταν η σχέση τους πρωτοσέλιδο, οι δυο τους είχαν αποφασίσει να μην μιλούν δημόσια για τη σχέση τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Real», η Ευγενία Δημητροπούλου γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της και λάμπει και πάλι από ευτυχία! 
Η όμορφη ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτου και είναι πιο καλά από ποτέ! 
Οι δυο τους βγαίνουν από τις αρχές του 2019 και μάλιστα πολλές ήταν οι φορές που εκείνος πέρναγε και την έπαιρνε από το θέατρο Χώρα μετά το τέλος της παράστασης «Συμβολαιογράφος», όπου και πρωταγωνιστούσε. 
Η γνωστή ηθοποιός θέλοντας να προστατέψει την προσωπική της ζωή αποφεύγει να δίνει το παρών μαζί με τον αγαπημένο της σε κοσμοπολίτικα μαγαζιά και σε μέρη που γνωρίζει ότι θα υπάρχουν παπαράτσι.
Πριν λίγο καιρό, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά του στην Αθήνα και έτσι ταξίδεψε στο Μαρόκο. 
Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από τις βόλτες της εκεί και το ίδιο είχε κάνει και εκείνος στον δικό του προφίλ στο Instagram. 
Οι δυο τους είναι full in love και απολαμβάνουν κάθε στιγμή της σχέσης τους.
Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Δημήτρης Ρουσσέτος στο Μαρόκο!
epirusblog.gr
5 of 5
Ευγενία Δημητροπούλου: Είναι ξανά ερωτευμένη – Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4988410892393936681
Σχόλια
item