Πρέβεζα: Τέσσερις πυρκαγιές σε δύο ώρες!! - Στις φλόγες Ι.Χ.

Πρέβεζα: Τέσσερις πυρκαγιές σε δύο ώρες!! - Στις φλόγες Ι.Χ.
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, σε συμβάντα πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν μέσα σε δύο ώρες από τις 11:00 πριν το μεσημέρι.
Πρόκειται για τέσσερις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Πρέβεζα και στην περιοχή της Νέας Σαμψούντας στις οποίες επιχείρησαν αποτελεσματικά οι πυροσβέστες.
Πιο αναλυτικά, στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων στην Νέα Σαμψούντα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε γεωργική έκταση. Στο σημείο επιχείρησαν 14 άντρες της Π.Υ. Πρέβεζας με 6 οχήματα.
Λίγη ώρα αργότερα και μεταξύ Σαμψούντας και Σινώπης εκδηλώθηκε δεύτερη πυρκαγιά, επίσης σε αγροτική έκταση. Στο σημείο έφτασαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άντρες. Να σημειωθεί πως από την πυρκαγιά υπέστησαν ζημιές καλώδια ρεύματος.
Τρίτη πυρκαγιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στο Μιχαλίτσι και κατασβέστηκε από 4 πυροσβέστες που έφτασαν με 2 οχήματα.
Τέλος, στην έξοδο της Πρέβεζας προς τα αρχαία σε οικοπεδικό χώρο εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οποία επιχείρησαν 2 πυροσβέστες με 1 όχημα.
Εμπρησμός οχήματος εχθές το βράδυ
Στις φλόγες τυλίχθηκε εχθές τις βραδινές ώρες ένα Ι.Χ. το οποίο φαίνεται να ήταν εγκαταλελειμμένο σε χώρο πρατηρίου, επί της Ε.Ο. κοντά στον Μύτικα, που βρίσκεται εκτός λειτουργίας.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική στο σημείο επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με ένα όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από το όχημα φαίνεται να βρέθηκαν γκαζάκια, γεγονός που οδηγεί σε εμπρησμό.
Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Πρέβεζας.
 pamepreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τέσσερις πυρκαγιές σε δύο ώρες!! - Στις φλόγες Ι.Χ.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6431025343983899176
item