Πρέβεζα: Χρήστος Θ. Πεπόνης Ο νέος Υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Πρέβεζα: Χρήστος Θ. Πεπόνης Ο νέος Υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Χρήστος Θ. Πεπόνης Ο νέος Υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής

                             Πρέβεζα: Χρήστος Θ. Πεπόνης Ο νέος Υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής
Γιατί σήμερα περνώ το κατώφλι της πολιτικής 

Η κρίση που έπληξε τη Χώρα μας, μας δοκιμάζει όλους σκληρά. Δοκιμάζει τις αξίες μας, τις αντοχές μας, τις σκέψεις και τα πιστεύω μας, τις σχέσεις μας. Η διέξοδος από αυτή την κρίση δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από την ενεργοποίησή μας και την καθολική συμμετοχή μας. 

Γιατί το πολιτικό σύστημα για να αιματωθεί χρειάζεται νέους στην πολιτική ανθρώπους. Ανθρώπους της εποχής, που γνωρίζουν τα δεδομένα και μπορούν να εμπνεύσουν. 

Να εμπνεύσουν με όλες εκείνες τις αρχές και αρετές που με τα λόγια μου και τη ζωή μου προσπάθησα να μεταλαμπαδεύσω από τα θρανία του φροντιστηρίου στους μαθητές μου. 

Τις αρχές και αρετές της αξιοπρέπειας, της εργατικότητας της αξιοκρατίας, της υπευθυνότητας, της σκληρής δουλειάς, της γνώσης, του σεβασμού απέναντι στους άλλους, αλλά κυρίως απέναντι στον εαυτό μας. Ελπίζω η προσπάθειά μου να σας βρει αρωγούς και υποστηρικτές, για να ανατρέψουμε τα σημερινά αδιέξοδα.

Γιατί με το ΚΙΝΑΛ Πιστεύω ακράδαντα ότι το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί σήμερα το μοναδικό πολιτικό φορέα που εκπροσωπεί την πραγματική κεντροαριστερά στην Ελλάδα, η οποία μπορεί να αποκαταστήσει τις Δημοκρατικές αρχές και αξίες, σε μια κοινωνία έντονα διχασμένη και σε μια μεσαία τάξη που εξαϋλώθηκε από τις καταστροφικές οικονομικές πολιτικές των τελευταίων χρόνων. 

Είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ την παράταξή μας, η οποία διαχρονικά υπερασπίστηκε τις αρχές και αξίες της Συμμετοχικής Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ισότητας, της Δικαιοσύνης, της Διαφάνειας, της Ισονομίας, της Αλληλεγγύης, της Ανάπτυξης, και της Αξιοκρατίας. Που πέτυχε τόσα πολλά. Είναι η πρώτη μου επιλογή να κάνουμε την κοινωνία πρωταγωνιστή στο Νομό μας και στη Χώρα μας.
epirusblog.gr
5 of 5
                             
Πρέβεζα: Χρήστος Θ. Πεπόνης Ο νέος Υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής
epirusblog.gr
5 of 5
                             
Πρεβεζα 2930915428598446965
Σχόλια
item