Νίκος Αλιάγας: Κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του! Νίκος Αλιάγας: Κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίκος Αλιάγας: Κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του!

Νίκος Αλιάγας: Κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του!
Κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του ο Νίκος Αλιγάς, και η είδηση έσκασε μόλις τώρα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Νίκος Αλιάγας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το τιμόνι της πρωινής ζώνης του ραδιοφωνικού δικτύου «Εurope 1».
Αν και το γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» επισημαίνει ότι ο Αλιάγας θα είναι παρελθόν σε λίγες ημέρες από την ενημερωτική πρωινή ζώνη του σταθμού.
Υπενθυμίζεται ότι, το ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ήθελε να ενισχύσει τα ποσοστά ακροαματικότητας όταν επιστράτευσε τον Νίκο Αλιάγα.
Σήμερα, ο Έλληνας σταρ της γαλλικής τηλεόρασης θα έχει ραντεβού με το μεγάλο αφεντικό του σταθμού, Αρνό Λαγκαρντέρ. 
Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για το θέμα της αποχώρησής του από την πρωινή ζώνη του «Europe 1» και θα αποφασίσουν για το μέλλον του στο σταθμό.
Όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien επικαλούμενη πηγές, o Νίκος Αλιάγας έχει κάνει την επιλογή του να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή την οποία ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο Μπατιέ Μπελιάρ δημοσιογράφος του δικτύου RMC, θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του βασιλιά της ψυχαγωγίας του καναλιού TF1.

epirusblog.gr
5 of 5
Νίκος Αλιάγας: Κλείνει το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6269721909318042176
Σχόλια
item