Πρέβεζα: Επιτακτική ανάγκη η απομάκρυνση των μπάζων Πρέβεζα: Επιτακτική ανάγκη η απομάκρυνση των μπάζων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Επιτακτική ανάγκη η απομάκρυνση των μπάζων

Πρέβεζα: Επιτακτική ανάγκη η απομάκρυνση των μπάζων
Βρισκόμαστε εντός τουριστικής σεζόν και όλα από άποψη καθαριότητας και ευπρεπισμού θα πρέπει να' ναι όπως αρμόζει σε μια τουριστική πόλη, όπως είναι ή όπως θέλει να λέγεται η πόλη της Πρέβεζας.

Αυτό βεβαίως, σηκώνει μεγάλη κουβέντα αλλά δεν είναι της παρούσης. 

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε παρατηρήσει στην αλάνα πίσω από τα ιαματικά λουτρά και έναντι των καταστημάτων Alila και Κουρδιστό Πορτοκάλι, ένας χώρος άκρως εξυπηρετικός για τους ντόπιους και τους επισκέπτες ο οποίος χρησιμοποιείται για στάθμευση των οχημάτων και ενίοτε παρανόμως καταλαμβάνεται από τροχόσπιτα αλλά και πάλι δεν είναι της παρούσης. 

Αυτό όμως που είναι ανάγκη και δη επιτακτική, είναι η άμεση απομάκρυνση των μπάζων που έχουν καταλάβει μέρος του χώρου. Το ποιος έχει κάνει την εναπόθεση των μπάζων στο χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικρά λοφάκια από ογκώδη αντικείμενα, δεν το γνωρίζουμε. 

Αυτό το οποίο μπορούμε να καταθέσουμε με σιγουριά είναι δύο πράγματα.1) Η ασχήμια του θέματος και 2) η αδιαφορία αυτών που τα εναπόθεσαν στο σημείο. 

Θεωρούμε βέβαιο, πως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα ενεργήσει άμεσα για την απομάκρυνση αλλά και για τον καλλωπισμό του χώρου, όσο αυτό είναι εφικτό και συνάμα δυνατόν. 
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Επιτακτική ανάγκη η απομάκρυνση των μπάζων
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6432021646447706833
Σχόλια
item