Άρτα: Έκθεση φωτογραφίας τελειόφοιτων ΔΙΕΚ Άρτας με τίτλο Ευρήματα Άρτα: Έκθεση φωτογραφίας τελειόφοιτων ΔΙΕΚ Άρτας με τίτλο Ευρήματα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Έκθεση φωτογραφίας τελειόφοιτων ΔΙΕΚ Άρτας με τίτλο Ευρήματα

Άρτα: Έκθεση φωτογραφίας τελειόφοιτων ΔΙΕΚ Άρτας με τίτλο Ευρήματα
Οι τελειόφοιτοι του τμήματος ”Τέχνη της Φωτογραφίας” του Δ.ΙΕΚ Άρτας σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο ”Ευρήματα” την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας ”Γ. Μόραλης”.
Συμμετέχουν οι:
Βερνιώτου Στεργιανή, Βλαχογιάννης Γιάννης, Γκαβάγιας Γεώργιος, Ζιώβα Ευαγγελία, Καραγιάννης Γεώργιος, Κατσαντούλας Δημήτριος, Κομπογιάννης Νικόλαος, Κορωναίου Αικατερίνη, Λάμπρου Δημήτριος , Λιάσκας Χαράλαμπος, Μητσιοπούλου Μαρία, Οικονόμου Χριστίνα, Σιδερή Αφροδίτη, Σταύρος Γιώργος, Τοντόροβα Χριστίνα, Τσιόκου Μαρία, Τσιρογιάννη Ελένη, Φώτη Αλεξάνδρα
Εκπαιδευτές του τμήματος “Τέχνης Φωτογραφίας”  ήταν οι φωτογράφοι : 
Ευγενία Αραβαντινού-Λιανού, Αλέξανδρος Βάσιος, Σοφία Γκόη, Κατερίνα Κούρου, Χαράλαμπος Κωσταδήμας, Φωτεινή Παπαχατζή,και οι :
Ειρήνη Αυδίκου, Φίλιππος Ζωγράφος, Μάρθα Πλακαντωνάκη, Βανέσα Μπέλου, Νικόλαος Χρήστου, Σπύρος Χρύσης
​Ο τίτλος ¨Ευρήματα¨ δόθηκε στους σπουδαστές προκειμένου οι ίδιοι να βρεθούν σε μία προσωπική αναζήτηση και να χρησιμοποιήσουν την φωτογραφία σαν μέσο έκφρασης. 
Να μιλήσουν για τα δικά τους ευρήματα. Ήταν μία λέξη κλειδί για να ενεργοποιηθούν και να δουν τα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο, δομώντας πια ελεύθεροι και καταρτισμένοι τον δικό τους οπτικό λόγο. 
Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αξιοποιήσουν όλες τις δεξιότητες που απέκτησαν αυτά τα δύο χρόνια και κατάφεραν όλοι να βρουν μια πρωτότυπη ιδέα επινοώντας έναν τρόπο να την εκφράσουν με το μέσο που επέλεξαν να αγαπούν. 
Όλα τα έργα δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος ¨Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα¨ με την καθοδήγηση των εισηγητών του εργαστηρίου (κ. Αραβαντινού Ευγενίας & κ. Βάσιου Αλέξανδρου) και την επικουρία όλων των εκπαιδευτών που εφοδίασαν τους σπουδαστές με τεχνική, αισθητική και επινοητικότητα.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Έκθεση φωτογραφίας τελειόφοιτων ΔΙΕΚ Άρτας με τίτλο Ευρήματα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7256384498825780051
Σχόλια
item