Ρόδος: Ξήλωσαν τον δάσκαλο που κλείδωσε τον μαθητή στην τάξη Ρόδος: Ξήλωσαν τον δάσκαλο που κλείδωσε τον μαθητή στην τάξη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ρόδος: Ξήλωσαν τον δάσκαλο που κλείδωσε τον μαθητή στην τάξη

Ρόδος: Ξήλωσαν τον δάσκαλο που κλείδωσε τον μαθητή στην τάξη

Απομακρύνεται από το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, με εντολή του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου ο δάσκαλος που κλείδωσε μαθητή μέσα στην τάξη μετά τη λήξη των μαθημάτων.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή (07/06). Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς, όταν χτύπησε το κουδούνι για το σχόλασμα, ο εκπαιδευτικός φέρεται να είπε στα παιδιά ότι θα μετρήσει ως το τρία και «όποιος δεν έχει βγει έξω, θα τον κλειδώσει μέσα».

Ο 9χρονος δεν πρόλαβε να βγει και ο δάσκαλος κλείδωσε την πόρτα της αίθουσας που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο και παρέδωσε τα κλειδιά. 

Οπως αναφέρει η rodiaki.gr, τελικά τον άκουσε η δασκάλα των Γερμανικών που μερίμνησε για να το βγάλουν από την τάξη. Οι γονείς πάντως υποστηρίζουν ότι το παιδί του έμεινε κλειδωμένο στην τάξη για τουλάχιστον 20 λεπτά.

Τι υποστηρίζει ο ίδιος ο δάσκαλος
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρωταγωνιστής του περιστατικού αρνείται το συμβάν. Ο ίδιος αναφέρει ότι το παιδί παρέμεινε στην αίθουσα για ελάχιστα λεπτά και πως επιχείρησε να επικοινωνήσει με τους γονείς για να τους εξηγήσει και να τους ζητήσει συγγνώμη. 

Σημειώνεται ότι ο δάσκαλος είχε συλληφθεί, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα αφού του ασκήθηκε δίωξη.

epirusblog.gr
5 of 5
Ρόδος: Ξήλωσαν τον δάσκαλο που κλείδωσε τον μαθητή στην τάξη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6273010049050972431
Σχόλια
item