Οικονομία και σωστή διαχείρηση των πρώτων υλών στην κουζίν.
Καλή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών για τους σερβιτόρους μιας επιχείρησης (σέρβις , εμφάνιση , ένδυση , τρόπος συμπεριφοράς , στήσιμο ενός τραπεζιού).
Πιστεύουμε πως η ημερίδα αυτή είναι χρήσιμη και απαραίτητη προς τους ιδιοκτήτες αλλά και τους εργαζομένους των καταλυμάτων.
Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων με τις δράσεις της προσπαθεί να ανεβάσει τον τουριστικό πήχυ για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και αυτό γίνεται μέσω των σεμιναρίων.
Οι ομιλητές για την Λέσχη Αρχιμαγείρων θα είναι ο Επίτιμος Πρόεδρος Αναστάσιος Τόλης όπου θα μιλήσει για θέματα διαχείρησης στη κουζίνα και από το ΙΕΚ Δέλτα ο Κος Αδάμος Δότσιος Υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού και Γαστρονομίας θα μιλήσει για θέματα σέρβις και παροχή υπηρεσιών.
Η συμμετοχή είναι Δωρεάν , σας περιμένουμε όλους.